Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: "Battlefield 4, Markanın Değerini Yaralamadı"


    Sorunlu bir şekilde çıkışını yapan Battlefield 4'ün ardından serinin hayranları da epey tepki göstermişti. Hâla daha tam olarak düzene giremeyen oyun için Electronic Arts cephesinden bir yorum geldi. Blake Jorgensen, kötü çıkışın aslında düşünüldüğü kadar 'kötü' olmadığını belirtti.
 
    Yaptığı açıklamalarda Electronic Arts'ın finansal bölümünün başındaki isim, "Battlefield 4'ün çıkışının marka değerine zarar verdiğini düşünmüyorum. Markayı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için oyunculara bazı ekstra etkinlik ve içerikler sunmayı tercih ettik. Bu konuda çalışmalar yaptıkça oyuncular da geri gelip Battlefield 4'ü oynadılar." sözlerini söyledi. Jorgensen, Battlefield serisinin EA için hayati önem taşımaya devam edeceğini ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
MGS V: Ground Zeroes'un PS4 Sürümünden Heyecan Dolu Bir Video Path of Exile: Sacrifice of the Vaal Bu Gün Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

J.A.Cooper

10.3.2014 08:34:30

0
Ps4'de oynuyorum oyunu.64 kişide tık demeden çalışan oyunu son patchle öyle bir hale getirdilerki conquest oynayamaz olduk oyun resmen ıkınıyor.Yani patchle oyun bozup birde düzeltmeyen tek dangaşak bunlar heralde bir daha da bf almam ya bc2 gibi bir oyun gelecek ya da hiç.Abi haritalarda uçakların alanı o kadar darki 7-8 saniye de haritanın öbür ucuna varıyorsun.Yani ne uçak kullanmanın anlamı kalmış bir şeyi.Helide kuyruktan roket yiyorsun o saatten sonra helinin mucidi gelse toplayamaz.Birde bir tankın 4 rpg de anca patlaması ne demek arkadaş yeter ya!

Cpt. Miller

7.3.2014 09:19:25

+1
Ne yaralaması ? Multiplayer olarak serinin en güzel oyunu bence, BF 3'deki eksiklikler tamamlanmış hem BF 3 hem BC 2 havası var, takım oyunu BF 3'e göre daha iyi hissediliyor aynı zamanda. Haritalara nasıl kötü diyebiliyorsunuz ilginç, DLC harici oyunun kendi haritaları bile tasarım olarak çok iyi. İlk çıktığında hataları vardı doğru ama büyük ölçüde düzeltildi, teferruatlı oyunlarda ilk başta her zaman hata olur, CoD gibi her sene aynı grafik motorunu ile önümüze sunmuyorlar.

2K

7.3.2014 01:05:38

0
'Düşünüldüğü kadar kötü' değil mi geçin bunları oyun çıkalı kaç ay oldu hala adam gibi sorunsuz bir oyun haline gelmedi EA resmen kendi ayağına sıkıyor.

demo22

6.3.2014 21:20:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: mete19 para diye multiplayer diye yırtmasalardı kendilerini en iyi oyunlarından biriydi medal of honor, para için hikayenin içine ettiler, medal of honor yapılmadıktan sonra battlefield o kadar önemli değil, battlefield hep multiplayer odaklıydı bari medal of honor u oyun olarak çıkarsalardı.
Ben halen ps1 deki medal of honor ve ayrıca diğer oyunlarıda özlüyorum :(

stun

6.3.2014 17:17:43

0
en zevk aldıgım mp oyunlar şuana kadar bf3 ,god of war :ascension , assassin's creed brotherhood ,kz 3 ,last of us ( az map vardı ama olsun) millet oyun satınca bokunu çıkarıyor.. daha az harita daha fazla dlc .. normalmiş gibi dlc almamızı beklıyorlar.. haritalar zaten kötü .. bf3 öncesinde hatırlarsınız butun mp oyunlar 15 harita başlardı.. illa çok sevdiğiniz 5 tane olurdu içinde.. bf4 te haritalar çok binalık ... helıkopter tank uçak falan zaten o sistemi batırmışlar hiç konuşmuyorum onu ..

FERFEROS

6.3.2014 16:39:58

0
BF3'te aldığım zevkin yarısını alamadım BF4'te. Verdiğim 30 Dolara üzülüyorum.

BSC Misafiri

6.3.2014 15:37:15

0
artık konu BF4 oldu mu sinirlenmiyorum sadece gülüp geçiyorum. evet her yeni patch ile hatalar düzeliyor ama düzelenlerin yerine yenileri ekleniyor. gerçekten aklım almıyor adamlar resmen bize Alpha oyun sattılar. BF dendi mi benim aklıma direk kalite gelirdi ama 4. oyun ile DICE bunu tamamen yoketti. hayatımda ilk defa bir sonraki BF oyununu ön sipariş vermeme kararı aldım.

einhander

6.3.2014 15:35:01

0
kendını dev aynasında goren fırmanın hallerı işte bf3 oynuyorum ama bf4 de ınsanlara cektırdıklerı ezıyetın sonuclarını umarım çekersınız ınsanların paralarını aldınız ama karsılıgını veremedınız bır nevı hırsızlık yaptını hakkınız olmayan paraları aldınız ınsanlardan

mete19

6.3.2014 14:53:52

0
para diye multiplayer diye yırtmasalardı kendilerini en iyi oyunlarından biriydi medal of honor, para için hikayenin içine ettiler, medal of honor yapılmadıktan sonra battlefield o kadar önemli değil, battlefield hep multiplayer odaklıydı bari medal of honor u oyun olarak çıkarsalardı.

akabeyss

6.3.2014 12:29:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben hala bad company 2 oynuyorum bilmem anlatabildim mi
bc2 gibi oyun daha çıkmadığındandır, kolay kolay da cıkmaz

BSC Misafiri

6.3.2014 12:15:03

0
İyide zaten oyun kötü olmus demez sonuçta bu yorumu kullanıcıya bırakmak lazım satıcı ürününü kötüler mi hiç mantıga bak

BSC Misafiri

6.3.2014 11:00:16

0
Ps4 için Bf4'ü aldım,ama hatalrdan dolayı oynanmıyor.Yamalara rağmen çok az ilerleme var.Ben de Ps3'de Bf3 oynuyorum ve eğlenebiliyorum.Erken doğmuş pramatüre bir bebek gibi.büyüyük olgunlaşması endini bulması en az 1 yıl alacak.Halbuki ilk duyurulduğunda ne ummuştuk... İnşallah bundan sonra ki Bf oyunu 2 yıl sonra değil de oyun ''gerçek anlamda bittiğinde'' çıkar.

blondORauburn

6.3.2014 10:57:55

0
Asıl bu yıl EA altın dışkı ödülü almalı bu kadar da pişkinlik olmaz, ekstra etkinlikler düzenledik insanlardan geri dönüşler aldık diyor var mı böyle bir mantık? İnsanlar para verdiği için oyuna dönmeye çalışıyor, insanlar en başından beri sabredip düzeltilmesini beklediği için oyuna dönmeye çalışıyor. Siz Call of Duty'nin koltuğunu bu şekilde mi geri almaya çalışıyorsunuz? İnsanlar Call of Duty'den bıkıp gelmişler bu şekilde mi elinizde tutacaksınız onları? Bu nasıl bir oyun/ticaret/pazarlama planlamasıdır? EA'yi gerçekten anlayamaz oldum her seriyi nasıl bir şekilde batırıyorlar yani tamamlanmamış bir oyunu piyasaya sürerek nasıl bir şan yaratmayı düşünüyor? Hiç mi düşünmüyorlar bunu? Need for Speed de yıllardır sarpa sarıyor zaten elimde bir FIFA kaldı onu da tutturmuşken batırmasınlar. Özür dileyeceklerine çok da kötü bir çıkış değildi diyor ekstra etkinliklerle oyuncuları geri kazandırdıklarını düşünüyor, insanlar bu oyuna para verdiği için premium aldığı için oyuna dönüş yapmaya çalışıyor arkadaşım haberim yok. Altın Dışkı'yı yine bu yıl EA almalı

BSC Misafiri

6.3.2014 10:56:19

0
oyunda sorun bitmiyor fanboyluğun alemi yok

BSC Misafiri

6.3.2014 10:45:12

-1
Ben hala bad company 2 oynuyorum bilmem anlatabildim mi

BSC Misafiri

6.3.2014 10:11:50

0
Onu külahıma anlatsınlar 3ten sonra gözü kapalı 4siparişi veren ben an itibariyle 3e dönüp titanfall siparişi vermiş bulunmaktayim onlar ciyaklamadan önce su tekte ölme sorununu çözsünler
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız