Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'ın Eski Yönetmeni, 'İç Kaynak' Söylentilerini Yalanladı


    Bildiğiniz gibi Sony cephesinde son dönemde birçok ayrılık haberi duyuyorduk. Bu haberlerle ilgili de geçtiğimiz gece, oyun dünyasının iç kaynaklarından olarak tanınan 'FamousMortimer'dan bazı açıklamalar duymuştuk. Bu açıklamalarda asıl suçlular yapımcılar olarak gösteriliyordu. Ayrılan isimler arasında yer alan DriveClub'ın eski oyun yönetmeni Col Rodgers, çıkan bu açıklamaları yalanladı, en azından kendi açısından.
 
    Yaptığı açıklamalarda Rodgers, tamamen kişisel durumlarından dolayı DriveClub'ın yapımcı ekibinden ayrıldığını belirtti. NeoGaf'ta FamousMortimer'ın yazısına direkt olarak cevap veren Col Rodgers, "Hakkımda yazdığınız her şey iftira niteliğini taşıyor. Evolution Studios'tan tamamen kişisel sebeplerden ötürü ayrıldım. Biraz ayrıntıya dökmem gerekirse, 4 yaşındaki oğlum nefrotik sendromuna sahip ve potansiyel olarak hayati tehlikesi de bulunuyor. Evimle stüdyo arasında 4 saatlik mesafe var. Evolution Studios'ta çalışırken, haftanın 5.5 günü evimden uzakta kalıyordum. Bu şartlar altında orada çalışmaya devam edemezdim." açıklamalarını yaptı.
 
    Söylenenlerin aksine DriveClub'ın Sony'nin yönlendirmesinden asla çıkmadığını belirten Col Rodgers, "Sony ile aramda bir kızgınlık olmadan ayrıldım." eklemesini yaptı. Col Rodgers, iç kaynak olarak tanınan FamousMortimer'a da, "Kesinlikle iç kaynaklardan birisi değil." sözünü söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Araştırma: Steam'den Satın Aldığımız Oyunların %22'sini Oynamıyoruz Forza 5 Oyuncuları Artık Garaj İçin Ekstra Para Ödemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

imakenya dragons

29.3.2014 21:21:15

0
Tez zamanda ıyılesır ınsallah.dıyecek soz yok.

konuşantahta

29.3.2014 11:04:40

0
Allah sifa versin

Hobits61

28.3.2014 23:46:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte

Bu haberden bunu mu çıkardın ?
Herkesin fikri kendine..

KAKÁ

28.3.2014 23:30:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94 Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte
Bu haberden bunu mu çıkardın ?

JasonBrody94

28.3.2014 22:39:00

0
Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte

BSC Misafiri

28.3.2014 22:29:01

+2
Önemli birşey yok işte yapımcı kendi sorunları yüzünden ayrılıyor. Oyunun geliştirmesi de devam ediyormuş. Sony işini bilir.

StrangerLovely

28.3.2014 22:22:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: SanjaY1907 Oyun yapımcılarını hep hayatları dört dörtlük şen şakrak insanlar zannederdim.Adamın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri gelecek.Kimse evlat acısı yaşamasın.
Niye öyle bir şey düşündün ki? Onlar da insan sonuçta senin benim gibi sorunları oluyor. Bu arada eğer diğer ayrılmalar da (Santa monica'da atılan 60 kişi hariç) kişisel meselelerden dolayı olduysa o kadar konuştuğumuz şeyler sadece lafta kalmış olacak.

Kilgrave1907

28.3.2014 22:19:40

+2
Oyun yapımcılarını hep hayatları dört dörtlük şen şakrak insanlar zannederdim.Adamın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri gelecek.Kimse evlat acısı yaşamasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız