Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DoA: Paradise - Demo Sürümü Yarın Geliyor

 

      PSP'ye özel olarak çıkacak olan Dead or Alive: Paradise oyununun demo sürümü yarın (12 Mart 2010 Cuma) Japon Playstation Store (PSN) üzerinden indirilebilinecek.

     Oyunun full sürümü ise 2 Nisan 2010 tarihinde yine Japonyada satışa sunulacak. Amerika ve Avrupadaki çıkışı ise yakın bir tarihi işaret ediyor.
 
     Oyun dünyasının RTÜK'ü olarak niteleyebileceğimiz Entertainment Software Rating Boad (ESRB), Dead or Alive: Paradise oyununun yetişkinlere yönelik olduğunu belirtti.
 
     1994'ten beri oyunlar için yaptığı değerlendirmeler ile, hangi oyunun hangi yaş sınıfına uygun olduğuna karar veren kuruluş. Her oyun kutusunun üzerinde göreceğimiz ibarelerde oyunlar; küçük yaş grubu, tüm yaşlar, 10+ yaş, genç, 17+ olgun ve 18+ yetişkin gibi 6 değişik kategoriye ayrılıyor. Geçmişte ise ESRB'nin yanlış değerlendirdiği pek çok oyun bulunmakta.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead or Alive Team Ninja Tecmo Dövüş Spor
PSP Mod Antonie: Işıkların Dansı Santa Monica'nın İki Projesi Daha Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Paradise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız