Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Gamespot, Diablo 4 için 9 dakikalık yepyeni bir oynanış videosu paylaştı. Bu video size oyunun tarzı ve yapısı hakkında fikir verecek. Yayınlanan video, oyunun final sürümünü temsil etmiyor.
 
Diablo 4 oyunu yakın zamanda çıkış yapmayacak. Kasım ayında Activision, hem Diablo 4 hem de Overwatch 2'nin ertelendiğini açıkladı. Diablo IV çevrimiçi bir oyun olacak ve çevrimdışı bir modu oyunculara sunmayacak. Ayrıca Blizzard'ın resmi olmayan bir çevrimdışı moda destek sağlayıp sağlanmayacağı da bilinmiyor. Ek olarak Blizzard, tüm platformlar arasında çapraz oyun desteğini sağlamayı düşünüyor.
 
Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.

Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Pusuda bekleyen dehşete göz at. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Macera Oyunu Gnosia'nın PC Çıkış Tarihi Ertelendi Company of Heroes 3 için Geliştirici Günlüğü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.12.2021 17:35:42

0
MMO yaptıkları için sürekli çevrimiçi olunmasını istiyor. Çevrimdışı modu olsa MMO olmaz. Keşke oyun ücretsiz olsa, micro ödemelerden para kazansa. Çünkü bir MMO oyununda hem oyuna hem microlara para vermek saçmalık

overactive

22.12.2021 15:18:01

0
seneye bu zamanlar oynarız

BSC Misafiri

22.12.2021 13:45:00

0
İkinci oyunun yeni sürümü çok fena sardı.. Umarım ona yakın bir kalite ve oynayışta olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız