Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devotion Geliştiricisinden Nine Sols'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştiriciliğini Red Candle Games’in üstlendiği yandan görünümlü aksiyon platformu Nine Sols’un çıkış tarihi açıklandı. Oyun 29 Mayıs tarihinde Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak.
 
Klasik platform ve aksiyon deneyimi 
 
 
 
Ödüllü psikolojik korku oyunları Detention ve Devotion'ın yaratıcılarından Red Candle Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan bu yapımda hikaye odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Aynı zamanda aksiyon ve platform unsurlarının da ön planda olacağını ve ilgi çekici karakterlerin bize sunulacağını belirtebiliyoruz. Diğer taraftan stüdyonun bugüne kadar en iddialı projesi olduğu vurgulanıyor.
 
Oyunun özelliklerine bakacak olursak, düşmanları kesebiliyor, biçebiliyor, onlara doğrudan saldırabiliyor ve saldırılarını savuşturabiliyoruz. Hızlı dövüş sistemi ile beraber bizlere sunulmak istenen yapımda klasik platform mekanikleri karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Karakterimizin ilgi çekici yeteneklerinin bulunduğu yapım Japon mangasından ilham alan ara sahnelerle harmanlanıyor. Birçok yeni karakterle tanışabileceğimiz oyunda çeşitli yükseltmeler yapabiliyor ve yeni yetenekler elde edebiliyoruz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
2si1: Xbox El Konsolu Geliyor! Keşif Aksiyon Oyunu Europa Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız