Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin PlayStation Özel İçerikleri Belli Oldu

 
     Geçtiğimiz günlerde Beyaz PS4 ile bundle pakette geleceği görüken Destiny'nin, PlayStation 3 ve PlayStation 4'te yer alacak olan özel içerikleri karşımıza çıktı.

     Activision, henüz özel içeriklerle ilgili resmi açıklamaya yapmasa bile sızan görselde, PlayStation platformlarında nelerin olacağı karşımıza çıkıyor. Belirtilenlere göre; tüm bu içerikler PlayStation 3 ve 4'e özel olarak çıkacak. Ardından da Xbox 360 ve Xbox One'a gelecek. Yani görülen şu ki Sony, özel içerik bakımından Microsoft'tan erken davranmış.

İşte PlayStation 3 ve 4'te yer alacak olan özel DLC'ler;

Zırhlar
- Manifold Gear Set
- Argus Gear Set
- Vanir Gear Set


Silahlar
- Monte Carlo
- Hawkmoon


Araçlar
- Outrageous Fortune
- Crypt Hammer


     Tüm bunların yanı sıra, Exodus Blue adlı multiplayer haritası ve Dust Palace adlı özel görev de bu pakette yer alacak. Bu exclusive ise zamanlanmış olacak. İlk önce PlayStation'da oyuncularla buluştuktan sonra, 2015'in sonbaharında Xbox 360 ve Xbox One oyuncuları ile de buluşacağını belirtelim.

     Destiny, 9 Eylül'de Xbox ve PlayStation platformlarına çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
NBA 2K15'in İlk Oynanış Videosu Yayınlandı Söylenti: Google'dan Sonra Amazon da Twitch'e Talip Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Return to Monke

26.8.2014 08:05:51

0
Eskiden sadece DLC vardi tamam, simdi ise artik Playatation Exc,Gamestop Exc... Bir iki eklenti icin PS'i veya Xbox'i kim satin alir?

BSC Misafiri

26.8.2014 00:24:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: diablo81 Destiny tamamen bir halo cakmasi. Xbox sahiplerinin bu oyunu almasina hic gerek yok..ama tabi halo oynayamayan ps sahipleri bunu oynarlar ancak
Gerçek halo yapımcısı BUNGIE Destiny'i yapıyor ve daha önce çıkıyor. Resmen halo yapımcısı multiplatform olmuş PS4'e ağırlık veriyor. xbox ruhunu kaybetti o yüzden satmıyor...

BSC Misafiri

25.8.2014 23:26:29

0
Oyun çıkmadan paralı DLC sızıyor. Vay arkadaş neyin kafasındalar. Anladık artık oyuna yama ile eşya eklemektense satmayı tercih ediyorlar ama be namussuzlar bari oyun önce çıksın da millet 1 ay oynasın.

BSC Misafiri

25.8.2014 23:26:20

-1
Microsoft en azından oyunları time exclusive yapıyordu. Sony'nin anca DLC'lere parası yetmiş. Üstelik Microst'un ex-aşkı Bungie'den :D

OldGamers86

25.8.2014 22:29:36

0
Maşallah, seti dizmişler.

BSC Misafiri

25.8.2014 22:00:37

0
Destiny akar artık halo 5'e gerek kalmadı boşuna zahmet edip bekletmesinler. Oyun zaten en çok PS4 te satıyordu, oynanıyordu(beta), bu özel içeriklerde işi garantiye aldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız