Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'de Mikro Ödeme Unsurları Yer Alacak mı?


    Geçtiğimiz dönemde AAA kalitesindeki oyunlara sıçrayan mikro ödeme furyasının yeni nesilde büyük önem taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu sistemle birlikte yayıncılar, oyunlardaki bazı sanal eşyaları gerçek parayla satıyorlar. Bu durum ise haliyle oyuncuları rahatsız ediyor.
 
    Bundan öncesinde MMO oyunlarda sıkça karşılaştığımız mikro ödeme sistemi, bu sene içerisinde EA'in 60 dolarlık fiyatlarla satılan AAA oyunlarına gelmiş, sonrasında ise aynı yöntemi Activision da Black Ops 2'de kullanmıştı. Peki bu sistem, Activision ve Bungie'nin yeni nesildeki MMO'sunda kullanılacak mı?
 
    Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Bungie'den Mail Sack, "Şu an için tam olarak alpha aşamasına bile geçmiş değiliz. Yani oyunda yer alacak sistemleri kesin olarak belirlenmiş değil. Ancak şunu söyleyebilirim, Destiny'nin dünyasında zaman harcayan her oyuncu ödüllendirilecek." sözlerini söyledi.
 
    Her ne kadar Bungie'den bu soruya kesin bir cevap gelmese de sonucu tahmin etmek pek zor değil gibi görünüyor. Activision'un MMO türündeki bir oyunda bu sistemi kullanmaması biraz şaşırtıcı olur...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Desperados ve Silver'a Devam Oyunları Gelebilir Mirror's Edge'in Satış Rakamları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2013 07:45:21

0
Para vererek aldığım bi mmo da micro ödeme sistemini asla ama asla kabul etmem. Ne mi yaparım ? Almam olur biter

2K

25.6.2013 03:17:56

0
Dengeyi bozmadıktan sonra istediklerini satsınlar görselliğe yönelik eşylar örneğin kıyafet , kask gibi , isteyen alır isteyen almasın ama yok en güçlü silahları gerçek para ile satacaklarsa oyuncu kaybederler.

BSC Misafiri

24.6.2013 20:57:44

0
Ya zaten oyun MMO, bir de üzerine 60 dolar ödüyoruz ya insaf. Nerenize yetmiyor o para ya. Hayır antipati topluyorlar sadece. Belki oyunu almayı düşünen bir çok kişi mikro ödeme yüzünden almayacak mikro ödeme duyurulursa. COD'da falan hadi single playerını seven alır mikro ödeme konusunu kafaya taksa da ama bu farklı ya.

AutumnRain

24.6.2013 19:19:55

0
yani var

michael01

24.6.2013 19:03:38

+1
sömürülecek tavuk çok adamlar yine sömürecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız