Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı


       Activision'un dağıtımcılığını üslendiği Destiny bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta uzun süredir beklenen çıkışını yaptı. Çoğu oyuncu tarafından beğeniyle karşılaşılan bu yapım için Bungie yeni bir güncelleme yayınladı.
 
      Pazartesi duyurulan bu güncellemenin oyuna ne gibi düzeltmeler getirdiği henüz açıklanmasa da Bungie güncellemenin yüklendiği anda bazı oyuncuların oyundan ana menüye atılabileceğini belirtiyor. Güncelleme tamamlandığında kaldığınız yerden Destiny keyfinize devam edebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak computerandvideogames.com Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Super Smash Bros 3DS İlk Gününde 1 Milyon Adet Sattı Bloodborne'un TGS Paneli için Geri Sayım Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

17.9.2014 20:12:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: DHF Misafiri 2014 yılının balon oyunu
Eğer oyun balonsa WD'den büyük skandal çıkacak.Çünkü önsipariş manyağı idi oyun.

Aldueren

16.9.2014 18:58:39

0
Konsolda fps oynamaktan hiç hoşlanmasam da, Destiny'i severek oynuyorum. Hikayeyi ve zorlu parti görevlerini arkadaşlarınla oynamak oyunun zevkini daha da arttırıyor.

BSC Misafiri

16.9.2014 16:48:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257 Oyunun en fazla 1 haftalık ömrü var burda gayet yeterli 20 Level sınır zaten hikaye modu bitiyor geriye 3 kişilik co-op görevler ve multiplayer haritaları kalıyor ben multi sevmediğim için 1 haftada single ı tamamlayıp oyunu rafa kaldırdım buda gayet yeterli süre baya da zevk alarak oynadım balon falan diyenler inceleme puanlarına aldananlardır.Ayrıca single modu uzatan 2 hikaye DLCsi çıkmış onlarıda indirince sanırım 3 haftalık bi süre alır oyunu bitirmek.
20 level sınır değil daha level sınırı bilmeden konuşma kişiye göre değişir biri 2 gün oynar diğeri 2 ay onar

MytHnfr

16.9.2014 15:28:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: aygun61 Video incelemeyi hala bekliyoruz. Ben önceden oyunlarımı bsc nin incelemelerine göre alırdım. Ne yazık ki artık incelemeler haftalar hatta bazen aylar sonra yayınlandığı için o zamana kadar oyunun heyecanı da kalmıyor.
O konuda haklısın çok geç geliyor incelemeler ama şöyle düşün Destiny için yayınlanan ilk gün incelemeleri gibi erken çıksaydı onlardan bir farkı olmayacaktı benim gözümde.

Blackweiser

16.9.2014 15:23:29

+1
İlginçtir ki; oyunu videolardan izleyince son derece sıkıcıymış etkisi yaratıyor. Ancak oyun başlayıp hele bir de co-op arkadaşlarınızla sohbet ederek oynayınca inanın çok zekli bir hal alıyor. Ben konsolda fps oynamayı çok sevmesemde bu oyunda co-op çok başarılı 15-20 dakika süren boss figtlar var ve elinizden bırakamıyorsunuz. Yrum yapan insanların çoğu oyunu ne oynamış ne de canlı oynanırken görmüştür. Bundan eminim.

Zarbo257

16.9.2014 14:20:57

-2
Oyunun en fazla 1 haftalık ömrü var burda gayet yeterli 20 Level sınır zaten hikaye modu bitiyor geriye 3 kişilik co-op görevler ve multiplayer haritaları kalıyor ben multi sevmediğim için 1 haftada single ı tamamlayıp oyunu rafa kaldırdım buda gayet yeterli süre baya da zevk alarak oynadım balon falan diyenler inceleme puanlarına aldananlardır.Ayrıca single modu uzatan 2 hikaye DLCsi çıkmış onlarıda indirince sanırım 3 haftalık bi süre alır oyunu bitirmek.

aygun61

16.9.2014 14:03:12

+1
Video incelemeyi hala bekliyoruz. Ben önceden oyunlarımı bsc nin incelemelerine göre alırdım. Ne yazık ki artık incelemeler haftalar hatta bazen aylar sonra yayınlandığı için o zamana kadar oyunun heyecanı da kalmıyor.

DHF Misafiri

16.9.2014 14:02:08

-1
2014 yılının balon oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız