Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5'in TGS Videosu Genişledi

Team Ninja oyunun görsellerinin geliştirileceğini söylüyor
 
      Oyun dünyasının en popüler dövüş oyunlarından birisi olan Dead or Alive'ın 5. oyunu Tokyo Game Show 2011'de duyurulmuştu. TGS'de bir videosu da yayınlanan oyun bol aksiyonlu sahneleri ile dikkat çekmişti. Şimdi bu videonun daha uzun bir versiyonu yayınlandı.
 
      Dead or Alive 5'in bu videosunda Ninja Gaiden'den tanıdığımız Ryu Hayabusa ve serinin önemli karakterlerinden Hayate karşı karşıya geliyor. Her iki karakterin de oldukça seri hareketlerinin olduğunu videoya bakarak anlamak mümkün.
 
      Yine bu videoya baktığımızda grafikler belki çok üst düzeyde değil, ama oyunun şu an "pre-alpha" aşamasında olması grafiklerinin gelişeceğine işaret. Team Ninja özellikle yıkılabilir çevre ile uğraşmış gibi görünüyor, bu konuda da oldukça başarılı olmuşlar.
 
     2012 yılının sonunda piyasaya çıkmasını beklediğimiz Dead or Alive 5 bakalım bu nesilde yükselişe geçen dövüş oyunları arasındaki yerini alabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dead or alive dead or alive 5 team ninja tecmo koei
Sniper: Ghost Warrior 2'den Yeni Tanıtım Videosu Yeni Modern Warfare 3 Videosu Geliyor

sacrifice32

7.10.2011 11:33:20

0
mekanlarla etkileşim çok iyi olmuş bence.kırılan veya patlayan nesneler, bir anda yukarıdan kafanıza düşen metal blokları falan ilginç ama daha zor bir oynanış dinamiğine sahip olacağa benziyor yeni DOA.... :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız