Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ'nin Yapımcısı: "Steam Erken Erişim ile Birlikte Yayıncıya Olan İhtiyaç Ortadan Kalkıyor."


      Geçtiğimiz günlerde Wasteland'in yapımcısının Steam Erken Erişim için söylediği övgü dolu sözleri sizlere bildirmiştik. Steam'in bu oyunları daha çıkmadan oyuncularla buluşturma sistemi için bir başka övgü de DayZ'nin yapımcısı Dean Hall'dan geldi.
 
     Hall, Steam Erken Erişim'le birlikte oyuncuların, yayıncının görevlerini üstlendiğini söylüyor. Yapımcı, yaptığı açıklamada tam olarak şunları dile getirdi:
 
     "Steam Erken Erişim, dijital dağıtımla birleşince yayıncıya olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Topluluk sizin yayıncınız, dağıtımcınız ve pazarlayıcınız oluyor. Dünyadaki tüm yayıncıdan çok daha geniş çapta, daha güçlü ve daha hızlı çalışan bir yayıncı haline geliyor. Sonuç olarak umarım yayıncılar bu yeni oluşmuş sisteme ayak uydurur ve Steam Erken Erişim'in sorunlarını çözmeye çalışır. Konsol üreticileri, yeni nesil konsolları daha yenilikçi içeriklere yönelterek ve bu konsollarda DayZ ve Minecraft gibi oyunların bulunmasını isteyerek bu duruma ayak uydurmaya başladılar bile."
 
     Daha tam olarak çıkmadan 1.7 milyon adet satmayı başaran DayZ'nin, Steam Erken Erişim'i en başarılı kullanan oyunlar arasında olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mcvuk.com FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Gerçek Hayatta LAG Yaşamak Nasıl Olurdu? Playstation 4'ün Kamerası Üzerinde Yapılan Deneyleri Gösteren Videolar Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

[__Zahid__]

29.4.2014 15:52:00

0
dayznin erken erişimden başka çaresi yoktu zaten. eğer tam sürümde çıkış yapsaydı 2015 yazında kimse bu oyunu 50 dolara almazdı. bana göre dayz gelişime destek olsun diye değil, tamamen ilerde yaşayabilecekleri bi faciayı önlemek için erken satışa sundu.

BSC Misafiri

29.4.2014 10:23:19

-1
aslında böyle bir strateji gerçekten başarılı.Bunu çoğu şirketin örnek alması gerekmekte,nedenimi sonuçta bir oyun almak istediğinizde bunun için bir ücret ödüyorsunuz ve bu ödediğiniz ücret oyunun tam sürümü için oluyor.Ancak tam sürüm diye aldığınız oyuna bir süre sonra bakıyorsunuzki bag,hile çok o zaman bunu size sunan şirkete bakış açınız değişiyor.elder scroll online bunun yakın zamandaki en iyi örneklerinden.150 tl gibi bir ücret karşılığı sahip olunan bu oyun daha geçen haftalarda dube gibi bir açık bulunduğunu bölümsonucanavarından okuduk.En azından Bohemia gibi çok büyük olmayan bir şirket çıktı ve dürüst olarak ''benim yaptığım oyun daha beta bile değil,alpha sürümü hata ve sorunları mevcut alıcak buna göre alsın'' diyip oyunculardan gelen geri bildirimleri en iyi ve hızlı şekilde bir sonraki güncelleme sunmaya çalışıyolar.

imakenya dragons

29.4.2014 09:43:16

0
Steam zaten baslı basına bı yayımcı, dogal olarak kalkması lazım.

BSC Misafiri

29.4.2014 06:28:35

0
adam haklı :)

Can-ı Efsan

29.4.2014 06:18:59

-1
Ben 1 hafta once aldım ve memnunum. Şu hali ile dayz mod dan daha az hatasi var ki ben daha hata ile karsilasmadim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız