Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dave Jones, APB'nin İnceleme Puanlarını Yorumladı


 
     Real Time Worlds'den Dave Jones, APB'nin aldığı hayal kırıklığı yaratan inceleme notlarını, "yanlış kanıya varma" ve "yüksek beklenti içerisini girme" yüzünden olduğunu özetledi.
 
     Eurogamer'e -APB inceleme puanı 6/10- konuşan Dave Jones, APB'nin herkes için olmadığını, oyunda daha çok taktiksel bir savaşın bulunduğunu söyledi.
 
     Dave Jones, APB'yi şöyle savundu; "APB kesinlikle herkes için değil. Bazı oyunlarla örneklendirmek gerekirse Modern Warfare gibi yağmalama içeren oyunlar insanların hayatında büyük bir önem arz ediyorsa, APB onlara göre değil. Ama Splinter Cell gibi taktiksel savaşları içeren oyunları seviyorlarsa, arkadaşlarıyla beraber oynamaktan zevk alıyorsa o kişiler APB'yi beğenecektir."
 
     "Bazı insanların APB'den yüksek beklentileri var. Oyun, yıllar önce ilk duyurulduğunda 'GTA'nın MMO hâli' olarak etiketlendi. APB'yi GTA'nın MMO hali olarak düşünenlerden benim anladığım, onlar büyük bir beklenti içerisindeler."
 
     "APB'nin alacağı daha uzun bir yol var. GTA 1'in çıktığı zamanı hatırlıyorum da; o zamanlar Ridge Racer diye bir oyun ile birlikte çıkmıştı. Herkes GTA 1'in oyun içi görüntülerine bakıp 2D olduğu için gülmüştü. Hatta 'Bunlar deli! En kötü oyunu yapmayı mı planlıyor?' diyenler bile olmuştu. Fakat oyunu oynadıktan sonra 'Aslında eğlenceli bir oyun.' demeye başlamışlardı. Hatırlarsanız Crackdown da bu hikayeyi yaşamıştı. Benim tavsiyem, birşeyler demeden önce bir deneyin."
 
      APB, geçtiğimiz hafta Amerika çıkışını, bugün ise Avrupa çıkışını gerçekleştirdi. Dave Jones'un oyunlarını savunuşu bu şekilde. Peki sizce haklı mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Real Time Worlds All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360
GTA'dan Gördüler, Molotov Kokteyli Yaptılar Yeni F1 2010 Video'su: "Araçlar & Pistler"

BSC Misafiri

5.7.2010 18:06:02

0
Bu oyunu kesinlikle almayın! Ben bu oyunu betasından beri oynayan uzun süredir bekleyenlerden biriyim ama kesinlikle beklentilerimin çok altında kaldı. Oyunu hardcore olarak oynayan ve casual kalan oyuncular arasında belirgin farklar oluştu. 7 24 oynayan oyuncular roketatarlar ve 4 bara çıkardıkları bonusları sayesinde ortalığı dağıtırken, normal oyuncular hiçbir ekleme yapamadıkları silahlarla ortada kalıyorlar. Görevler hep aynı şekilde işliyor daha da gelişsenizde aynı görev geliyor. Threat level 14 olan adam hala arabaları a noktasından b ye götürüyor veya c noktasındaki noktayı koruyorsunuz. Bunu yaparken rakip tarafla dövüşüyor olsanız bile sıkıyor ya bu bir süre sonra. Bir oyun olarak fena olmasa bile kesinlikle düzgün mmo değil bu. Bir multi mod gibi sürekli çatışmalara giriyorsunuz ama karakter gelişimi falan hep sözde kalıyor Paranızı saklayın ve daha düzgün mmo ları bekleyin veya bunun yerine büyük ihtimalle aynı süre oynayacağınız grand theft auto 4 gibi en azından
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız