Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'un Giriş Videosu Yayınlandı

Ateş, Dark Souls'ta umudun sembolü ve gücümüzün kaynağı olacak

     From Software'in Demon's Souls ile ne kadar başarılı bir iş çıkardığını oyunu oynayan herkes biliyordur. Gerçekten de son dönemlerin en iyi RPG oyunlarından birisini oynamıştık ve bu harika oyun diğer RPG oyunlarını da (The Witcher 2 gibi) etkilemişti.
 
     Şimdi Demon's Souls'un hikaye olarak olmasa da ruhsal olarak devamı olan Dark Souls karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu defa çok daha zorlu bir oyun bizi bekliyor. Zaten oyunun sloganı da "Ölmeye hazır olun"
 
     Bu yılın en iyi oyunlarından birisi  olması beklenen Dark Souls'un yeni videosu oyunun giriş bölümüne ait ve oyunun dünyasının temelini oluşturan öğeler anlatılıyor. Sıcak ve Soğuk, Yaşam ve Ölüm, Aydınlık ve Karanlık şimdi karşı karşıya. Yani insanlık ve şeytanlar dünyanın hakimini belirlemek için karşı karşıya geliyor. Siz de karanlık ruhları yeryüzünden silme amacındasınız.
 
     Aşağıdaki oynatıcıdan oyunun yeni videosunu izleyebilirsiniz. Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak bu oyunu oynamak isteyenler, ölmeye hazır olsunlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Nolan North, Uncharted 3: CE Paketini Açıyor Steel Battalion'da Joy Pad de Kullanacağız

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız