Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'de Hedef Gerçekçilik


    From Software'in yeni oyunu Dark Souls 2, seriye yeni bir yönetmen kazandırıyor. Peki Hidetaka Miyazaki'nin koltuğunu devralan Tomohiro Shibuya'nın Dark Souls 2'deki hedefleri neler?
 
    4Gamer sitesine röportaj veren Shibuya, "Zaten bundan öncesinde Dark Souls ile büyük işler başarılmıştı. Benim ilk amacım, oluşturulanlara büyük bir güncelleme getirmek." sözlerini söyledi. 
 
    Oyunun yeni bir grafik motoruyla gelmesine ilişkin sözler de söyleyen yeni yönetmen, "Gölgelendirme ve ışıklandırma gibi teknolojilere yoğunlaşmak yerine canavarlara daha yüksek detaylar kazandırmak, atmosferi daha gerçekçi yapmak, seriye daha büyük bir etki kazandıracaktır." açıklamalarını yaptı.
 
    Bu sene içerisinde çıkması beklenen oyundan henüz oyun içi bir şeyler göremedik. Shibuya'nın seriye kazandıracaklarını merakla bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
James Bond Oyunları Piyasadan Kalktı God of War Ascension'dan Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemmedagon

4.1.2013 17:59:42

-1
PC ye port olmasın Lütfen, ilk oyununuzu pc ye satın aldım ve windows live dan çektiğim yetmezmiş gibi klavye ve optimizasyonla uğraştım !

Dark-Samurai

4.1.2013 13:32:07

0
oyunlarda sadece grafige bakan biri olarak ilk defa demons souls ve dark souls ta sadece oynanis ve atmosfere hayran kalmistim. ve grafigi ilk defa ikinci plana atmistim. dark souls 2 de grafigede ozen gostermeleri benim icin buyuk bir supriz ve sevindirici haber oldu. dark souls bir deki gibi grafikte olsa kosa kosa dark souls 2 yi alirdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız