Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daedalic Entertainment Önümüzdeki Haftalarda Altı Yeni Oyun Duyuracak

 
Video oyun yayıncısı ve geliştiricisi Daedalic Entertainment önümüzdeki haftalarda altı tane yeni oyun duyurusu yapacağını açıkladı.

Daedalic Entertainment 2019 oyun listesinin kendileri için "en iddialı ve çeşitli" oyun listesi olacağını belirtti ve duyurusu yapılacak türler arasında sıra tabanlı rol yapma oyunu, co-op roguelike, hayatta kalma MMO ve klasik macera oyunu olduğunu dile getirdi.
 
Şirketin kurucusu ve CEO'su Carsten Fichtelmann konu hakkında şöyle konuştu: "2019, stüdyomuzun tarihindeki en başarılı yılı olacak, daha önce bu kadar farklı ve önemli bir oyun portföyümüz olmamıştı. Oyun listemizi farklı türlerdeki yüksek kaliteli başlıklarla çeşitlendirerek ilerlemeye devam ediyoruz. Burada sadece yayıncılık bölümümüzden bahsetmiyorum. Hayranlarımızı ve oyun medyasını şaşırtacak AAA projeleri üzerinde çalışan geliştirme ekiplerimiz de var. Bu gibi IP'lerle oyun endüstrisinin ötesine geçen bir heyecan yaratmayı hedefliyoruz." 
 
Carsten Fichtelmann ayrıca oyunlarını çıkışından sonra desteklemeye daha fazla odaklanacaklarını ve klasik macera oyunu sunmaya devam edeceklerini de söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Devil May Cry 5'in İkinci Demosu PS4 ve Xbox One için Çıktı Gran Turismo Sport Versiyon 1.33 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AsRuleS

7.2.2019 14:28:31

0
Şimdiden heyecanlanmaya başladık :)

Dhalsim

7.2.2019 14:09:33

0
Daedalic..Sen de olmasan kaliteli oyunlardan mahrum kalacağım..En sevdiğim firmalardan..Bekliyoruz oyunlarını
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız