Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DJ Hero 2 Resmi Olarak Duyuruldu


 
     DJ Hero her ne kadar pahalı bir oyun olsa da gittikçe yükselen satış grafiği ve kalitesi ile gerek müzik oyunu severleri gerekse de yayıncı firma Activision'ı memnun etti.
 
      E3 fuarında duyurulmasını beklerken Activision, DJ Hero 2'yi biraz daha erken duyurarak bu Sonbahar'da piyasaya çıkacağını açıkladı.
 
      Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga ve Rihanna'nın yanı sıra 85'ten fazla şarkıcının şarkılarının yorumlarının bulunacağı oyunun ilkinin başarısını devam ettirmesi bekleniyor.

      DJ Battle adlı yeni bir multiplayer modun da bulunacağı oyunla ilgili ilk videolara E3 fuarında ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bakalım Free Style Games oyunda ne gibi yenilikler yapacak.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DJ Hero Müzik Activision Free Style Games Xbox 360 PS3 Wii
Snoop Dogg, NBA 2K11'de Yer Alacak MGS: Peace Walker'ın İlk İnceleme Notları

Maximum_Carnage

8.6.2010 18:12:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga ve Rihanna'nın yanı sıra 85'ten fazla şarkıcının şarkılarının yorumlarının bulunacağı oyun
Süper. Turntable'ım hazır, merakla bekliyorum DH2'yi, daha ilkindeki şarkıları bile bitirmedim tamamen. Harika olacağına eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DJ Hero 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız