Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe Online'a Yeşil Işık

Çizgi Roman Green Lantern

     Ülkemizde pek rağbet görmeyen ancak yurtdışında çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Green Lantern bildiğimiz gibi bir sonraki ek paketin ana konusunu oluşturacak.
 
     Geçtiğimiz günlerde sinemalara giren hatta bir çok hayranını hayal kırıklığına uğratan Green Lantern karakterinin elindeki güç yüzüğünden çıkan yeşil enerjiyi istediği şekile sokabilme özelliğine sahip olduğunu biliyoruz. DC Universe Online'ın yeni getireceği eklenti paketi yani Fight for The Light indirilebilir içeriğinde ister Hal Jordan'ın Yeşil Fenerler takımına (Will - Direnç hissinden gücünü alan) ya da onun ezeli düşmanı Sinestro'nun Sarı Fenerler (Fear - Korku hissinden gücünü alan) takımına katılabileceğiz. Videoda gördüğümüz üzere bu güç yüzükleri sayesinde düşmanın üzerine kendi enerji trenimizi hatta uçağımızı yaratıp saldırtabileceğiz.
    
     Yayınlanan videoda yapımcıların Green Lantern evrenini seçmelerinin en önemli iki nedenini açıklıyor; Bunlardan birincisi zaten var olan Gotham ve Metropolis şehirlerini daha da geliştirmek ve bu dünyanın dışında Green Lantern evrenini de oyuna eklemek. Bir diğeri ise oyuncuların uzun zamandır istediği Green Lantern güç yüzüklerinin oyuna eklenmesi.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Persona 3 Portable'ın Avrupa Çıkış Tarihi Prototype 2'den Müthiş Bir Hikaye Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.12.2011 15:16:31

0
artık bedavada olabiliyo

-Timur-

19.8.2011 17:50:20

+1
Ah bide aylık ücret olmasa...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız