Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek'in Ryse Adlı Oyununda Skandal


    Crytek'in Ryse adlı oyununu çoğu kişinin beğenmesine rağmen açıkçası oyun benim hiç hoşuma gitmemişti. Bunun en önemli nedenlerinden birisi ise Quick Time Event (ekranda beliren tuşlara doğru zamanda basma olayı) denilen sahnelerin bolca olmasıydı. Yine de çok sayıda oyuncu Ryse'ı beğenmişti.
 
     Yeni ortaya çıkan bilgiler tam anlamıyla bir skandal diyebiliriz. Oyunların kolaylaştırılmasından şikayet edilen bir noktada Crytek ipin ucunu fazlasıyla kaçırmış gibi görünüyor. 
 
   Kotaku'da yer alan bilgilere göre ekranda düşmana vurmanız için bir tuş belirdiğinde yanlış tuşa bassanız bile karakteriniz düşmanı öldürüyormuş. Hadi bunu kabullendik. Hiç bir tuşa basmadığınızda da karakteriniz düşmanı öldürüyor. Kotaku editörü kontrolcüyü elimdem bıraksam bile karakterim Quick Time Event sahnelerinde düşmanı öldürüyordu diyor.
 
     İşin en şok edici yanı ise Crytek yetkililerinin bu duruma verdiği yanıt oldu diyebiliriz. Yetkililer "Oyuncuları hayal kırıklığına uğratmak istemedik" demişler. O halde biz mücadele etmeden oyunun sonunu film izler gibi izlesek nasıl olur? Böylece hiç ölmezdik ve hayal kırıklığına hiç uğramış olmazdık.
     
     Sadece şunu söyleyebiliriz ki, eğer Ryse piyasaya bu şekilde çıkarsa epey konuşulacaktır. Herkes oynasın diye oyunları 0-6 yaş seviyesine indirmenin de anlamı yok öyle değil mi?
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one
Türklerden Yeni Mobil Oyun: The Çapulcu! Üç Yeni Assassin's Creed Oyunu Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız