Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Advanced Warfare Wii U'ya Gelmeyecek Gibi Görünüyor


    Duyuru döneminde Wii U için açıklanmayan fakat daha sonrasında konsol için de çıkacağı belirlenen Call of Duty: Advanced Warfare cephesinde belirsizlik sürmeye devam ediyor. Sledgehammer'ın kurucularından Michael Condrey, Twitter'dan gelen soruyla birlikte oyunun Wii U için çıkmayacağını açıkladı.
 
    Yaptığı açıklamada Condrey, "Wii U yok. Bu Activision'ın kararıydı. Biz sadece PC, PS4 ve Xbox One'a odaklandık." cümlesine yer verdi. Condrey'in bu açıklaması, oyunun PS3, Xbox 360 ve Wii U sürümlerinin başka bir yapımcı tarafından geliştirilme ihtimalini de akıllara getirdi. Konuyla ilgili daha net bir açıklama yakında gelecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
PES 2015 için 3 Yeni Ekran Görüntüsü Yayınlandı Jurassic Park: The Game'in Türkçe Yaması Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fazliboz

21.8.2014 10:54:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Saçma bir sistemdi zaten Wii U. Ne teknolojiye bir katkısı oldu, ne de oyun mahiyetinde önemli bir atılım. Bir tek yeni geliştirilen Zelda fena geliyor, onun içinde bu kadar para harcanmaz düşüncesindeyim.


Daha önce hiç Nintendo oyunu oynadın mı? Oynamadığını düşünüyorum çünkü Wii U için sadece grafik odaklı oyun değerlendirdiğinden yeni Legend of Zelda oyunu dışında gözün hiçbir kaliteli Nintendo oyununu görmüyor. Daha önce Legend of Zelda oyunu oynasaydın hepsinin birbirinden kaliteli olduğunu ve bu kalitenin artık gelenek haline geldiğini de bilirdin ama E3 videosu izleyip Legend of Zelda'dan haberdar olmuş birisin sanırım.
Bu nesil oyun konsollarının teknolojiye ne gibi katkıları olabildi de Wii U için katkısız ifadesini kullanmışsın? Nintendo geçmişte analog kontrolü, oyun kumandası titreşimini, move ve kinect tarafından ilham alınan hareket algılayıcı kumanda sisteminden dokunmatik ekranlı ve mikrofon kumandalı el konsoluna kadar pek çok teknoloji geliştirmiş bir firma diğerleri gerçekten bu nesilde teknolojiye ne katkıda bulundu tekrar soruyorum? Önceki nesilden 7 sene sonra çıkmalarına rağmen 1080p 60 FPS değerini bile veremeyip downgrade yiyen oyunlarla mı katkıları oldu yoksa şimdiden PC tarafından tur bindirilmeleri mi asıl katkı? Merak ettim belki bilmediğim şeyler biliyorsundur.

Nintendo'nun oyun mahiyetinde önemli bir atılımı yok demişsin ama diğer firmaların önemli kaç tane oyun atılımını gördün acaba? Bayonetta 2, Devil's Third ve Fatal Frame V gibi oyunlar Nintendo desteği olmasa oyun dünyasından silineceklerdi. Nintendo oyunlarını bilen bilir, umarım bir gün sende o oyunlardan birkaç tane denersin.
Hocam hatta L R triggerlarının hassasiyetide ilk gamecube de gelmişti şimdi onu kullanmayan konsol yok

BSC Misafiri

21.8.2014 00:54:00

0
lazim degil, gerek yok, olmasa da olur diye diye 20 oyunluk liste ile miladini dolduracak sistem bundan ne aleti satin alan ne de nintendo memnun olur. Nintendo 3DS'e verdigi destegin yarisini bu alet cikacagi zaman su an duyurdugu, cikaracagi oyunlarla destekleseydi bu durumda olmazdi. Alet cikali ne kadar zaman gecti hala oyun cikacak.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:52:54

+2
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir Saçma bir sistemdi zaten Wii U. Ne teknolojiye bir katkısı oldu, ne de oyun mahiyetinde önemli bir atılım. Bir tek yeni geliştirilen Zelda fena geliyor, onun içinde bu kadar para harcanmaz düşüncesindeyim.
Daha önce hiç Nintendo oyunu oynadın mı? Oynamadığını düşünüyorum çünkü Wii U için sadece grafik odaklı oyun değerlendirdiğinden yeni Legend of Zelda oyunu dışında gözün hiçbir kaliteli Nintendo oyununu görmüyor. Daha önce Legend of Zelda oyunu oynasaydın hepsinin birbirinden kaliteli olduğunu ve bu kalitenin artık gelenek haline geldiğini de bilirdin ama E3 videosu izleyip Legend of Zelda'dan haberdar olmuş birisin sanırım. Bu nesil oyun konsollarının teknolojiye ne gibi katkıları olabildi de Wii U için katkısız ifadesini kullanmışsın? Nintendo geçmişte analog kontrolü, oyun kumandası titreşimini, move ve kinect tarafından ilham alınan hareket algılayıcı kumanda sisteminden dokunmatik ekranlı ve mikrofon kumandalı el konsoluna kadar pek çok teknoloji geliştirmiş bir firma diğerleri gerçekten bu nesilde teknolojiye ne katkıda bulundu tekrar soruyorum? Önceki nesilden 7 sene sonra çıkmalarına rağmen 1080p 60 FPS değerini bile veremeyip downgrade yiyen oyunlarla mı katkıları oldu yoksa şimdiden PC tarafından tur bindirilmeleri mi asıl katkı? Merak ettim belki bilmediğim şeyler biliyorsundur. Nintendo'nun oyun mahiyetinde önemli bir atılımı yok demişsin ama diğer firmaların önemli kaç tane oyun atılımını gördün acaba? Bayonetta 2, Devil's Third ve Fatal Frame V gibi oyunlar Nintendo desteği olmasa oyun dünyasından silineceklerdi. Nintendo oyunlarını bilen bilir, umarım bir gün sende o oyunlardan birkaç tane denersin.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:52:44

0
Wii U'da iyi oranda satabilecek tek FPS oyunu Nintendo'nun Metroid Prime oyunudur. Onun dışında Activision'un CoD Ghosts oyunu 7 milyona yaklaşmış Wii U sahipleri içinde 170.000 civarında çok düşük bir rakamda satınca haliyle devam oyunu Wii U için düşünülmemiş. Nintendo konsolları Nintendo oyunları için tercih edilir felsefesini sonunda Activision'da öğrenmiş, 3. parti oyunlar Nintendo konsollarında neredeyse hiç satmaz, zamanında destek veren onlarca firma bu kanıya vardılar zaten, yeni CoD oynamayı düşünen içinde yeterince alternatif var.

Master_Evil

20.8.2014 22:50:04

-1
vurmayın artık şu nintendoya

Dictattor

20.8.2014 19:07:51

-1
Saçma bir sistemdi zaten Wii U. Ne teknolojiye bir katkısı oldu, ne de oyun mahiyetinde önemli bir atılım. Bir tek yeni geliştirilen Zelda fena geliyor, onun içinde bu kadar para harcanmaz düşüncesindeyim.

Vinewood

20.8.2014 18:58:07

0
Wii u kullanan var , cod oynayan yok

hayansame

20.8.2014 18:52:05

+1
Lazim degilki zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız