Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization 5 İyi Başladı


 
 
     PC oyuncularının merakla beklediği Civilization serisinin son oyunu Civilization 5 için ilk inceleme yayınlandı.
 
     İlk incelemeyi yapan PC Gamer, Civilization 5'e 100 üzerinden 93 verdi. PC Gamer incelemesinde, Civilization 5'in Civilization 4'den pek bir üstünlük sergileyemediğini yazarken, oyunun iyi bir başarı yakalayacağının da haberini verdi.
 
     Ayrıca PC Gamer dergisi, Civ 5'in bir önceki oyuna oranla daha iyi grafiğinin olduğunu yazdı. Ancak fazla bir değişikliğin göze çarpmadığını da ekledi. Grafiklerin yanı sıra PC Gamer, oyundaki 'combat' sisteminin daha da gelişmesiyle, oyunun daha güzel bir hâl almasından da bahsetmiş.
 
     Bunların yanı sıra PC Gamer dergisi incelemeyi bitirirken, iyi bir strateji oyunu hayranının Civilization 5'i beğenmemesinin imkansız olduğunu yazarken, oyundan çıkmasının epey zor olacağını da eklemiş.  
 
     Bakalım Civilization 5'in diğer kaynaklardan gelen incelemeleri hangi doğrultuda olacak? Civilization 5'in demosu, oyunun çıkacağı ay olan Eylül ayında yayınlanacak. Civilization 5, PC için 21 Eylül'de çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji
Pachter: "GTA 5, 2012'de Çıkacak" Konami, Level-5 ve Tecmo Koei TGS '10 Oyun Listesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2010 19:20:03

+1
Uzayda koloni kurmak istediğim bu ancak uzay gemimi nasıl yapıcam 4 parcadan oluşuyor sanırım hepsini yaptım ama bir türlü birlestiremedim yardımcı olursan yada bilen baska arkadaslar varsa cevap bekliyorum teşşekkürler..

BSC Misafiri

5.9.2010 20:55:45

0
Bu oyun bu oyununun hemen hemen butun serilerini oynadım oyun süper bilmeyenler için kısaca açıklama yapayım oyunu çok farklı şekillerde oynayabiliyorsunuz 1. kültürel zafer 2. Dünyanın Çogunu ele geçirerek 3. Uzaya koloni kurma yarışı 4. Diplomatik 5..... 6...... 7.... gibi gibi Eğlenceli bir Turn bazlı Strateji oyunudur. birçok ülkeyi lideri seçebilirsiniz (M. Kemal ATATÜRK yok malesef) size Wow'u bıraktırmaz ama emin olun ama bence wow' dan daha iyi 2 gün süren savaşlarımı bilirim oyunun butun serileri hemen hemen aynı temel üstüneydi bundada bir değişiklik olmayacagını tahmin ediyordum.. oyundaki rakiplerinizin beden dillerini mükemmel yapmışlar, Karşılıklı bir çıkar anlaşmasında karşınızdakine HAYIR! diyebilmenin keyfini ve ona hayır dedikten sonraki surat ifadelerini görmek için bile bu oyun oynanır =) eğerki boş vaktim çok online oyunlardan bay geldi dediğinizde oynayabileceğiniz kalitedeve zevkte, tek savaşmak olmadıgı için insanı baymıyor, Husonman arkadaşa cevabım

husonman

31.8.2010 19:01:25

0
birşey sorabilirmiyim civ serisinde veya civ 5'te savaşlar gerçek zamanlımı (cephede askerleri savaştırıyormuyuz) varmı yoksa olacakmı????

cryptdlg

31.8.2010 16:17:18

0
PC de oyun oynamaktan zevk almami saglayan nadir oyunlardan biridir. Severim keretayi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız