Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines'ın Yeni Eklenti Paketiyle Gece Hayatına Giriyoruz

 
       Paradox, şehir kurma simülasyonu Cities: Skylines'ın ilk eklenti paketini duyurdu: After Dark. "Vatandaşlarımız şehirde geceleri ne yapıyor?" sorusuyla yola çıkan bu eklenti paketi oyuna gündüz ve gece döngüsünü getiriyor.
 
       Eklenti paketinin ana özelliklerinden birisi bahsettiğimiz gece-gündüz döngüsü. Belirtilene göre vatandaşlarımızın neler yaptıkları gece ve gündüze göre değişiklik gösterecek. Trafik geceleri fark edilebilir şekilde yavaşlarken belirli bölgeler tam verimlilikle çalışmıyor. Buna ek olarak ticari yerler geceleri insanların boş vaktini değerlendirebileceği mekanlar olarak çalışacak. Bunlara barlar, restoranlar, küçük yat limanları dahil. Bisiklet, bisiklet yolu ve otobüs yolu gibi yeni ulaşım yolları gibi yenilikler de After Dark eklenti paketinin özellikleri arasında.
 
       Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Paradox'un eklenti paketi için yayınladığı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Metal Müzik Grubu Motörhead, Victor Vran Dünyasına Adım Atıyor Crackdown'ın Yıkılabilir Oyun Alanı ve Cloud Teknolojisi İddialı Duruyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FreeMaNMeliH

8.8.2015 13:21:58

0
Gerçekten güzel bir yapım deneyemedim daha.

nameste108

7.8.2015 15:05:54

0
haberi güncellerseniz sevinirim: gece gündüz döngüsü oyuna ücretsiz eklenecek yeni gelecek binalar ve yollar dlc ile satılacak.

alike03

7.8.2015 02:24:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel Oyunda zaten varolması gereken gece-gündüz döngüsünü parayla satmak .. Ulan bazen diyorum bu R* oyundaki otu boku parayla satsaydı ne hale gelirdi GTA serisi..
Gece gündüz döngüsü normal bir güncelleme ile gelecek. Fakat gece hayati, gece trafigi, gece mekanlari, vs addon olarak satilacak. Üstelik Havaalani, otobüs gari gibi yeni binalar da bu addonda olacakmis.

necrospiritus

6.8.2015 23:49:28

0
Müziklere el atsalar birde süper olacak

Frobe

6.8.2015 23:45:24

0
Oyunda zaten varolması gereken gece-gündüz döngüsünü parayla satmak .. Ulan bazen diyorum bu R* oyundaki otu boku parayla satsaydı ne hale gelirdi GTA serisi..

Wayward Son

6.8.2015 23:28:29

0
İlk günden alırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız