Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çinli The9, PSP2 ve PS3 İçin Oyun Geliştiriyor


 
    Çinli online oyun geliştiricisi ve operatörü The9'un Playstation Portable 2 ve Playstation 3 için oyun geliştirdiği söyleniyor. Firmanın başkan yardımcısının bu haberi bir toplantıda açıkladığını söylentileri ortada dolaşıyor.
 
     Söylentilere göre  The9'un Çin mitolojisini temel alan MMO oyunu Shen Xian Zhua'ın (yukarıda oyundan bir görüntü var) PSP2 ve PS3 için geliştiriliyor. The9'un Sony'nin Free Realms adlı oyununu Çin online oyun pazarına taşıdığını göz önüne alırsak söylentilerin doğru olması muhtemel.
 
     The9 aynı zamanda Red5 Studios'un Firefall adlı MMOFPS oyununu da Çin pazarına taşıma amacında olduğu biliniyor. World of Warcraft'ın Çin'deki lisansını kaybeden The9, bu oyunlar ile tekrar yükselişe geçme umudu taşıyor.
 
     Sony, hala PSP 2'yi duyurmuş değil, fakat bazı firmaların bu platform için şimdiden oyun geliştirmeye başladıkları söyleniyor. Eğer The9'un Shen Xian Zhua adlı MMO oyunu piyasaya çıkarsa konsolların resmi olarak yasak olduğu Çin pazarına özel olarak kalmayacağı ve tüm dünyada kullanıcılara sunulacağını düşünüyoruz.
 
     Uzun zamandır konsollarda MMO'nun hayalleri kuruluyor ve bazı oyunlarla bu başarılmış olsa da konsolların bu konuda PC'nin çok gerisinde kaldığı bir gerçek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony The9 Shen Xian Zhua
Halo: Reach'ten Müthiş Bir Öldürme Taktiği Yeni Dissidia'da 4 ile 10 Arası Yeni Karakter Var

Carcharot

20.10.2010 15:47:23

0
Psp2 için çok az zaman kaldı diyebiliriz. Bakalım Sony bize neler vaad edecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız