Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çiftlik Oyunu Story of Seasons: A Wonderful Life PC ve Konsollara Geliyor

 
 
Çiftlik simülasyon ve yaşam tarzı oyunlarını severler için yeni bir yeniden yapım sürüm geliyor. İlk olarak 12 Eylül 2003'te GameCube için ardından 11 Kasım 2004'te PlayStation 2 için piyasaya sürülen Story of Seasons: A Wonderful Life aslında Harvest Moon: A Wonderful Life oyununun yeniden yapım bir sürümü. Bu yeniden yapım sürümü içerisinde birçok yenilik, geliştirme ve özellik barındırıyor. Aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC platformlarına geliyor.
 
Avrupa'da bu yapım, tüm konsollar için hem standart hem de limited edition ile satışa sunulacak. Oyunun Limited edition sürümünde bir koleksiyoncu kutusu, oyuna özel sticker sayfası, A5 boyutunda defter ve A3 boyutunda bir poster yer alacak. 
 
Yeniden yapım çiftlik oyunu Story of Seasons: A Wonderful Life
 
 
 
Harvest Moon: A Wonderful Life oyununun yeniden yapım bir sürümü olan Story of Seasons: A Wonderful Life, oyuncuları huzurlu bir vadi kasabasına götürüyor. Bu oyun temel amacımız gerçek hayatta olduğu gibi bir çiftlik oluşturmak ve kendi hikayemizi yazmak. Oyunda nesiller boyunca anlatabileceğimiz bir hikaye yazacak, çiftliğimizi genişletecek ve kasabada yer alan diğer insanlar ile tanışabileceğiz. Bir yandan sakin bir yaşamın sefasını sürecek diğer yandan ise tanıştığımız insanlarla yakınlaşacak hatta belki de aradığımız aşkı bulacağız.
 
Oyun ne zaman çıkış yapacak? 
 
Story of Seasons: A Wonderful Life ilk olarak Switch için 26 Ocak 2023'te Japonya'da çıkış yapacak. Oyun daha sonra PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için batıda 2023 yazında piyasaya sürülecek. Öte yandan PlayStation 5, Xbox Series ve PC sürümlerinin Japonya'daki Switch sürümüyle aynı anda çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. 
 
Oyunun bir de fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Story of Seasons: A Wonderful Life - Multiplatform fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Story of Seasons: A Wonderful Life
PUBG Mobile 2022 Global Şampiyonası Grupları Duyuruldu! Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Spor Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız