Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chivalry'nin Satışları 1 Milyonu Geçti

 
    PC'ye özel sunulan multiplayer tabanlı bağımsız yapımcı oyunu Chivalry: Medieval Warfare, sahip olduğu temayla birlikte oyuncuların dikkatini kazanmıştı. Oyunun yapımcısı Torn Banner Studios, Chivalry: Medieval Warfare'in satışlarıyla ilgili yeni veriler yayınladı.
 
    Belirtilenlere göre Chivalry, 9 aylık bir süre içerisinde PC'de tam olarak 1.2 milyondan fazla sattı. Oyun çıktığı günden bu yana aynı anda en fazla 23.233 kişi tarafından oynandı. Oyunun en popüler olduğu ülke ABD. Zira Chivalry'nin satışlarının üçte biri ABD'ye ait.
 
    Konuyla ilgili yayınlanan infografiğe aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada ufak bir ekleme yapalım, bu başarının şerefine oyun için yeni bir güncelleme sunulmuş durumda. Bu güncellemeyle birlikte karakter düzenleme seçenekleri daha da geliştirildi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Chivalry Medieval Warfare Age of Chivalry Torn Banner Studios Multiplayer First Person Slasher Bağımsız Indy Independent Game Savaş Orta Çağ
Xbox One, Kinect Olmadan da Çalışabilecek Tomb Raider Yapımcısında İşten Çıkarmalar Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bozcan

13.8.2013 12:17:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos Arkadaşlar bu oyun 1.2 gb boyutunda bir güncelleme aldı. Steam üzerinden indiriliyor. Bu güncellemenin neler getireceği hakkında bilgisi olan var mı? 1.2 gb büyük bir güncelleme gibi duruyor.
When you have a million opponents you need to be able to stand out from the crowd! Chivalry is available on Steam and features intense online swordplay in what they call a “First-Person Slasher”. Other changes and fixes in Content Update 2 are below: * Server browser fixes!(Tabs works better, favorites work better, browser now uses the Steamworks library optimally and is less likely to make your router cry, etc) * Tavern map length reduced to 10 minutes. * Stamina drain from successfully parrying attacks slightly reduced. * Vanguard primary weapon knockback values toned down. * Two-hander flinch duration down from 1.1 to 1.0. * Special daze duration down from 2 to 1.8. * Crossbow projectile speeds are lower, and the difference between light and heavy crossbow is less drastic. * Corrected Bardiche sprint attack being .15 faster than other sprint attacks. * Flail overhead windup from .55 to .5. * Heavy Flail overhead windup from .6 to .55. * Spear slash windup from .425 to .475. * Spear stab windup from .575 to .6. * Brandistock slash windup from .45 to .5. * Brandistock stab windup from .55 to .6. * Fixed the attack grunt sound sometimes desyncing and playing after a late feint server-side. * Fixed several map exploits. * Fixed flinch disabling dodge if it occurs in an attack windup. * Fixed counterattacks maintaining a parry box and blocking attacks during your counter. * Fixed movement slow persisting after canceling a bow draw. * Fixed crossbow forced reload after being hit. * Fixed rebinding primary attack breaking the scoreboard keybind. * Fixed some broken assets on various maps (missing collision/textures/etc.) * Fixed missing Norse Sword icon and Falchion model in weapon select. * Fixed the furthest target in the archer tutorial being unhittable. * Fixed peasants spawning with weapons * Fixed peasant death animations * Fixed peasant hats turning into helmets when shot off with arrows * Fixed objective labels (Mason messages were being display for Agatha objectives) http://www.chivalrythegame.com/blog/archives/1882

Gordon Freedos

13.8.2013 12:14:10

0
Arkadaşlar bu oyun 1.2 gb boyutunda bir güncelleme aldı. Steam üzerinden indiriliyor. Bu güncellemenin neler getireceği hakkında bilgisi olan var mı? 1.2 gb büyük bir güncelleme gibi duruyor.

bozcan

13.8.2013 10:34:08

0
Bu oyun bi harika dostum :)

FORZAFATHER

13.8.2013 10:10:51

0
Rusya'nın yarısı cdkey satışıdır herhalde. :)

ErayG-TR

13.8.2013 08:53:43

+2
"PC oyuncuları orjinal oyun almaz, hepsi korsancıdır" diyenlere gelsin bu haber :)

FOX-BytkN

13.8.2013 03:34:05

0
arkadaşlarınla güzel bir server bulursan iyi oyundur O.o
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chivalry: Medieval Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız