Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare III Resmi Olarak Duyuruldu!

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare III'ü resmi olarak duyurdu. Oyunun 10 Kasım'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ek olarak oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Call of Duty: Modern Warfare III yakında geliyor
 
 
 
Resmi olarak duyurulan Call of Duty: Modern Warfare III'ün hangi platformlara çıkış yapacağı belirtilmese de PC'ye ek olarak PlayStation ve Xbox konsollarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Activision, 17 Ağustos'ta oyun hakkındaki tüm detayları açıklamadan önce önümüzdeki günlerde oyunla ilgili birkaç detayı da sunacağını bildiriyor. 
 
Öte yandan Sledgehammer Games'in Modern Warfare III'ün geliştirilmesine öncülük ettiği bildiriliyor. Ayrıca operatörler, silahlar ve MW2/Warzone'dan yapılan satın alımların yeni oyuna aktarılacağı belirtiliyor. 
 
Insider Gaming kaynaklarına göre Modern Warfare III'ün campaign moduna erken erişim 2 Kasım'da başlıyor. Yine kaynaklara göre beta sürecinin 6-10 Ekim tarihleri arasında PlayStation kullanıcıları için 12-16 Ekim tarihleri arasında ise tüm platformlarda başlayacağı aktarılıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot aksiyon macera nişancı hikaye fps
Red Dead Redemption, PS4 ve Switch Konsollarına Geliyor! Limbo ve Inside Tasarımcısından Cocoon Adlı Oyun Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.8.2023 14:52:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Valla parası olan umursamadan aynı oyunu alıyor parası olmayan aynı oyun diyip geçiyor. Ayrıca call of duty oyunları aşırı yenilik, güncelleme alıyor.
Parayla ne alakası var?Adamlar dlc olarak çıkaracakları paketi Mw3 diye kaktıracak.70 80 euro full fiyat çekecek.Aklı olan almaz,olmayan bu şirketleri milyar dolarlık kar ettirmeye devam eder.Para var diye kazık yemek gerekmez.

BSC Misafiri

8.8.2023 14:25:04

0
vanguart aldık olmadı mw aldık olmadı mw2 aldık bir umutla oda berbat hardcore modda İki yıldır cold war oynuyorduk bir yıl daha oynayacağız gibi duruyor mw serisi kadar hantal ağır grafik olarak soluk berbat bir oyun yapamazlardı sanırım neden cold war2 ghost 2 gibi oyunlar çıkarmıyorlar çünki parayı warzone dan kaldırıyorlar.. yokki oynanışı cod gibi olan bir oyun...

darkdogan

8.8.2023 11:08:21

0
Gamepass e gelince akarız.Acelemiz yok.

BSC Misafiri

7.8.2023 22:58:27

+2
Valla parası olan umursamadan aynı oyunu alıyor parası olmayan aynı oyun diyip geçiyor. Ayrıca call of duty oyunları aşırı yenilik, güncelleme alıyor.

BSC Misafiri

7.8.2023 22:58:13

0
Bu sene warzone'u beceremedik, bir daha deniyoruz oyunu.

BSC Misafiri

7.8.2023 21:51:00

0
Zaten olan bir oyunun aynı adıyla tekrar oyun çıkarmak ne alaka ya. Aynı haltı zaten Modern Warfare 2'de yediniz, bir daha neden yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız