Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops II'nin Nuketown 2025 Haritası Yeni Bir Güncelleme ile Wii U'ya Eklendi

 
     İki sene önce Treyarch'ın geliştirdiği ve Activision'un sunduğu Call of Duty: Black Ops II'nin ön sipariş hediyesi ve Black Ops serisinin efsane haritası olan Nuketown, 2025 yılına göre yeniden kurgulanarak Black Ops II'yi ön sipariş ile alanlara DLC olarak hediye edilmişti. Şimdiye kadar yine vazgeçilmez olan bu harita, sonradan Wii U için piyasadaki yerini alan Black Ops II'nin son güncellemesi ile oyuna eklendi. Böylece Wii U kullanıcıları, oyunun son güncellemesi ile Nuketown 2025 haritasına artık erişebilirler.
 
     Activision, geçtiğimiz haftalarda yine aynı şekilde Call of Duty: Ghosts'un FreeFall adlı haritasını da güncelleme olarak Wii U platformlarına eklemişti. Nuketown 2025'in daha önce yayınlanan resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Explosion Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2
Counter-Strike Nexon: Zombies, Steam için Duyuruldu Rise of the Tomb Rider'da Yepyeni Bir Motion Capture Teknolojisi Kullanılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız