Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'dan 8 Dakikalık Oynanış Videosu


     Sledgegammer Games'in ellerinde şekillenerek farklı dinamiklerle karşımıza çıkmaya hazırlanan Call of Duty: Advanced Warfare'dan daha fazla oynanış videosu görmek ister misiniz? Oyun için 8 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     IGN'e özel olarak yayınlanan bu videoda, yeni dinamikleri, silahları ve diğer birçok içeriği görüyoruz. Oyuncuların favori modlarından olan Kill Confirmed'ün oynandığı bu videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U gameplay ign video kill confirmed
DriveClub'tan Yarım Sattlik Oynanış Videosu PS3'teki Minecraft Kayıt Dosyalarınızı, Artık PS4'e Aktarabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mert38osman

18.9.2014 15:43:42

0
Klasik Call of Duty artık yeni oyunlarını duyunca eskisi gibi heyecanlanmıyorum.

ThatCrazyTurk

18.9.2014 06:17:22

0
Hoplama zıplama olayları kişiye göre değişir lakin profesyonel ve gerçekçilik adına pek bir şey yok.Her zaman ki bildiğimiz cod havası işte.En büyük rakibinden (bf) daha basit bir oynanışa sahip, daha monoton..Cod stres atmak için oynanabilir. bf ise strateji ve mantık yürüterek, oyundan gerçeğe en yakın mesafede zevk almak için oynanır.Yani ikisi arasında tercih yapan insanların tercih sebeplerinin genel özeti bu şekildedir.Bu mantık ve strateji ile oyun oynamak açısından yola çıkarak cod fanlarının bf fanlarına göre yaş ortalamalarının daha aşağıda olacağını da rahatlıkla kestirebiliriz..Dediğim gibi; belki stres atmak için yetişkin birisi tarafından oynanabilir..

gesso

18.9.2014 03:14:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex cod dan ayrı her şeye benzer. 10 sene önce bu oyun yeni cod deselerdi millet poposuyla gülerdi.
Yo, niye? Cod işte... Bir çok yönden bildiğimiz Cod... Bazı yeni özelliklerine uygun düşecek şekilde değiştirilmiş haritala yapısına sahip... Grafiklerine baktığımızda Black Ops 2 ile aynı kaplamaları kullanıyor. Yine Black Ops 2'de gördüğümüz sınıf yaratma ekranında ki 10 ekipman seçeneği 13'e çıkartılmış ve killstreak yerine başka eklentiler alınmasına izin veren yapı getirilmiş. On sene bence çok oldu. Mw2'den sonra çıkacak oyun bu olacak deselerdi şaşkınlık yaratırdı.

pcrex

18.9.2014 01:45:50

0
cod dan ayrı her şeye benzer. 10 sene önce bu oyun yeni cod deselerdi millet poposuyla gülerdi.

mementopolis

18.9.2014 00:29:32

0
TitanFall'tan daha iyi oldugu kesin sadece silahlari begenmedim .

shalashaska

18.9.2014 00:29:17

0
Yeni nesil...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız