Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO Asya Şampiyonası 2019'da Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!

 
      Counter Strike: Global Offensive Asya Şampiyonası 2019'da yarı final karşılaşmaları belirlendi. Çeyrek finalde; Evil Geniuses ile mousesports, AVANGAR ile MIBR eşleşti. Karşılaşmalar sonucunda mousesports ve MIBR yarı finale yükseldi. 500.000 dolarlık ödül havuzlu turnuva yarın sonlanacak.
 
Çeyrek Final
 
     B grubunu ikinci olarak tamamlayan mousesports, A grubu ikincisi Evil Geniuses ile eşleşti. Karşılaşmada Overpass ve Nuke haritaları oynandı. Overpass haritası 16-10, Nuke haritası ise 16-13 sonuçlandı, 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşma 2-0 mousesports galibiyeti ile sonuçlandı ve mousesports, yarı finalde TYLOO'nun rakibi oldu. A grubunu ikinci olarak tamamlayan MIBR, B grubu üçüncüsü AVANGAR ile eşleşti. Karşılaşmada Mirage, Train ve Dust2 haritaları oynandı. Mirage haritası 9-16 AVANGAR galibiyetiyle, Train haritası 16-12, Dust2 haritası ise 19-15 MIBR galibiyetiyle sonuçlandı. MIBR'ın 15-15 eşit tamamlanan Dust2 haritasında uzatmalarda 4-0 galip gelmesiyle seride toplam 2-1 sonuçla adını yarı finale yazdırdı. MIBR yarı finalde ENCE'in rakibi oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Kojima, Korku Oyunu Yapmak İçin Nasıl Hazırlandığını Açıkladı Call of Duty: Modern Warfare, 2019 Yılının En Çok Dijital Satış Yapan Oyunu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız