Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu 9'dan 5'e Kadar Çalışabileceğiniz Bir İş Değil


 
     L.A Noire'u çok uzun süre ve yüksek bir maliyetle geliştiren Team Bondi'nin kurucusu Brendan Mcnamara bir süre önce çalışanlrı tarafından çok kaba olduğu ve elemanlarını çok çalıştırdığı yönünde eleştirilmişti. Mcnamara'dan bu konuda bir açıklama geldi.
 
   Mcnamara "Eğer 9 ila 5 arasında çalışacağınız bir iş arıyorsanız başka bir işe yönelmelisiniz" sözlerini kullandı ve elemanlarını haftada 100 saatten fazla çalıştırdığı yönündeki eleştirilere de şu yanıtı verdi:
 
    "Stüdyoda hepimiz aynı çalışma saatlerine sahibiz. Burada insanlar benden daha uzun süre mesai yapmıyorlar. Stüdyoyu 9'da açtıktan sonra 5'te kapatıp sahile gidemem. Burada aynı saatler arasında herkesle birlikteyim. Hiç kimsenin daha önce yapmadığı şeyleri (L.A Noire'daki yenilikler) yapıyorduk."
 
      İşin aslı nedir bilemiyoruz, ama L.A Noire gibi bir oyunu yapmanın da hiç kolay olmadığını söyleyebiliriz. Çok geniş bir senaryosu, harika grafikleri ve önemli yeniliklere sahip bu oyun için fedakarlık yapmak da şart.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak develop-online L.A Noire TPS Macera Aksiyon Rockstar Games Team Bondi Brendan Mcnamara
Assassin's Creed'e Hayran Bırakıcı Çalışmalar Uncharted 3'den Beta Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

anlsirin

4.7.2011 01:49:25

0
ne olucak kardeşim pc ye çıkıyoya zorlarına gidiyo belkide pc çok satabilmek için grafiklerde geliştirme yapıcaklar ne biliyosunuz

emulert

28.6.2011 17:17:52

+1
@FiréLord oyunun video incelemesinin altındaki yorumları okuduysan hak verirsin. 8 küsürlük puanı az görenler var. Şimdi grafikler kötü deniyor, ne hikmet pc ye çıkacağı söylendiği zaman grafik sorun oldu.

Kasatka

28.6.2011 15:30:48

0
Benim anlamadigim adam demis ki : ----Burada insanlar benden daha uzun süre mesai yapmıyorlar---- Ancak senin kadar para alamiyorlar. Buna ne diyceksin. Sen tabi basta ki kisi olarak kole gibi calistirip buyuk cukkayi goturdugun surece sikayet etmezsin . O yuzden hafdada 100 saat cok normal gelir tabi senin icin.

FiréLord

28.6.2011 14:45:33

0
@emulert Arkadaşım bırak herkes istediği gibi yorum yapsın illaki her konuda konsol-pc tartışması çıkarmak da neyin nesi ? tamam sen pc de oyna oynadıkdan sonrada buradaki yorumlara hak vereceksin , isterse konsol sürümünden 10 kat daha iyi grafik versin bu oyunun pc sürümü, herşey grafik değildir bunu unutma. Normalde cevap da vermezdim yazdıklarına ama ısrarla tartışmak için adam arıyor gibisin...

emulert

28.6.2011 14:22:32

0
Anasının eteğinin arkasında saklanır gibi eksi atıp konuşmayan konsol fanları o mesajımı eksilemişiniz ama daha düne kadar bu oyunu öve öve bitiremiyordunuz! PC ye çıkıcna mı dandik oldu? Nedense pcye çıkamdan önce "bu oyunun grafikleri zzten öndemli değil" di

BSC Misafiri

28.6.2011 12:55:00

0
Alkan bey bilmiyorum oyunu gerçekten oynadınız mı ama bunun neresi harika grafik sorarım size? :) Yüz animasyonları dışında grafik namına hiç bir şey yok oyunda. Grafik konusunda anca Duke Nukem Forever ile kapışabilir.

wisla

28.6.2011 12:47:30

0
grafikleri iyi diyorlar fakat diğer oyunlardan daha iyi nasıl olsun sonuçta konsollara optimizasyon yaptığınızda grafik düzeyleri aynı oluyor. Fakat oyunu PC'de karşılaştıracak olursak pcye halen çıkmadı onun için birşey demek yanlış olur.

kudretozbay

28.6.2011 12:39:45

0
afedersizniz ama harika grafikler derken yuz anımasyonları harıc ben bır sey goremedım acıkcası sorun bendemı bundakı grafıkler harıkaysa mafıa2 dekıler ne ?

Recharged

28.6.2011 11:44:38

+1
Basit bir iş değil.Getiriside küçük değil bunun yanında.

emulert

28.6.2011 11:41:51

-10
quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord Yüz animasyonları hariç oyunun bence hiçbir özelliği RDR ve GTA 4 den iyi değil.
pc ye çıktığı içindir!

FiréLord

28.6.2011 11:40:13

+5
Yüz animasyonları hariç oyunun bence hiçbir özelliği RDR ve GTA 4 den iyi değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız