Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brink Ekibinden Erteleme İçin Açıklama Geldi

 

brink

 

    Brink'in ertelenme haberini duyunca üzülenlerdenseniz size hak vermemek elde değil, çünkü Splash Damage'in yapımcılığını üstlendiği bu oyun, kendisinden çok söz ettireceğe benziyor.
 
    2011'e ertelenen oyunun neden böyle bir tarihe ihtiyaç duyduğu aydınlanmamıştı, ta ki şimdiye kadar. Splash Damage CEO'su Paul Wedwood, ertelemenin ekibin sadistlik yapmak için değil, oyunun daha fazla Beta aşamasına ihtiyacı olduğu için gerektiğini belirtti.
   
    QuakeCon'da röportaj veren Nathan Grayson da Wedwood'un sözlerini destekler şekilde, Splash Damage ekibinin oyunu dengelemek ve düzeltmek adına daha fazla zamana ihtiyaçları olduklarını söyledi.

     “Oyunun içine extra bir şeyler katmıyoruz. Beta sürecinde daha fazla zaman harcayacağız. Çünkü bu çok iddialı bir oyun, ve insanlar silahlar, silah sayısı, silah modifiye sayısı, yetenek sayısı, eşya ve aksesuar sayısı ile yaptıklarımızı görebiliyorlar."
 
    “Ve Brink için, insanların oynamalarının üzerinden aylar geçmesine rağmen oynamaktan zevk aldıkları bir oyun yapmak için emin olmak istiyoruz, ya da yıllar sonra için! Bunu başarabilmemiz için de, en iyi dengeleme ve sorunları düzeltme periyoduna ihtiyacımız var." 
 
    Hak vermemek elde değil...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps pc ps3 xbox 360 Splash Damage erteleme
CoD: Black Ops'un Mod Desteği Olacak! Fable III'de Online Silah Değişimi İptal Edildi

In Isaac We Trust

22.8.2010 16:54:52

0
adam hakli beyler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brink
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız