Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default'ta Birden Fazla Oyun Sonu Olacak

Bravely Default: Flying Fairy'de masalsı bir dünyaya adım atacağız

      Silicon Studio ve Square Enix'in Nintendo 3DS'e özel olarak hazırladığı JRPG oyunu Bravely Default'a ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapımcılar oyunda tek bir oyun sonu ile karşılaşmayacağımızı söylüyorlar.
 
    Famitsu dergisine konuşan yapımcı Tomoya Asano, Bravely Default: Flying Fairy'de şu an Agnes ve Tiz adlı iki karakter açıklandığını ve bütün karakterlerin henüz tanıtılmadığını da belirtiyor. Oyunda 4 karakter yönetebileceğiz ve her biri kendine özel yeteneklere sahip olacaklar.
 
     Oyunda 4 kristalin peşine düşecek olan karakterlerimiz bu kristalleri elde edip yaşadıkları yerlerdeki felaketleri durdurmaya çalışacaklar. Örneğin Agnes'in ülkesi yel değirmenleri ile dolu ve insanlar bazı ihtiyaçlarını bu değirmenlerden sağlıyorlar. Rüzgar kristalinin kaybolması sonucunda rüzgar esmemeye başlayınca buradaki insanlar zor durumda kalıyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Bravely Default: Flying Fairy Square Enix 3DS JRPG
Aliens'ın Yazarı: Büyük Oyunlar İşbirliği ile Olur "İnternetteki AC Fikirleri Kötü Değil, Fakat..."

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Default: For the Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız