Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands Koleksiyon Sürümü Duyuruldu: 2.668 TL Yerine 242 TL!

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands Collection: Pandora's Box'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. Koleksiyon sürüm, altı farklı oyunu ve tüm eklenti paketlerini içeriyor.
 
Paket tüm seriyi oyunculara sunuyor
 
 
Borderlands Collection: Pandora's Box sürümü oyunculara seriyi elde etme imkanı sunuyor. Bu sürüm içerisinde Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 ve New Tales from the Borderlands yer alıyor. Paket bugün itibarıyla piyasaya sürülmüş durumda ve normalde 149,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacakken sınırlı bir süre için 59,99 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Steam indirimli fiyatı 242,59 TL, normal fiyatı ise 2.668,99 TL.
 
Steam'de Borderlands Koleksiyonu'ndaki herhangi bir Borderlands oyununun dijital kopyasına sahipseniz yalnızca sahip olmadığınız içerik için ödeme yapıyorsunuz. Diğer taraftan Xbox veya Playstation tarafında ise mevcut mağazalardan gerekli satın alım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
 
Looter shooter türüyle karşımıza çıkan serinin koleksiyon sürümü tüm içerikleri bir araya getiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands Borderlands 2 Borderlands: The Pre-Sequel Borderlands: The Handsome Collection PS4 Xbox One
Wales Interactive, Sizi Medcezir Oteli’ne ve FMV'nin Evrimini Keşfetmeye Davet Ediyor PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

3.9.2023 16:34:01

0
Mis gibi paket yapmışlar. Borderlands 1 Goty, Tales from Borderlands ve New Tales from Borderlands 90 küsür TL gibi kelepir fiyata geldi. Hiç bu seriye sahip olmayanlar için ise 250 TL aşırı uygun kapın derim.

alex59

2.9.2023 10:02:16

0
Çoğu zaten vardı ama eksik olanlar bile paket fiyatının üstündeydi böylece satın alıp eksik olanlarıda tamamlamış oldum.

Settlers

2.9.2023 07:03:07

0
Oyun Steam'de alınmıyor. Dünden beri delirdim! "İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin." Başka oyun alabiliyorum, ama bu paketi alamıyorum arkadaş!

xXBerkanXxD

1.9.2023 17:45:01

0
Düzeltme: FPS RPG diyecektim :D, birde fiyatda bir hata olma olasılığı yüksek gibi geldi

xXBerkanXxD

1.9.2023 17:44:24

0
TPS RPG oyun seven, daha önce Epic Games'ten ücretsiz alma fırsatını kaçıran veya Steamden kütüphanesine eklemek isteyenler için gerçekten mükemmel bir fiyat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Handsome Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız