Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2, Sınıf DLC'sinin Çıkış Tarihi


     Borderlands 2'nin beşinci sınıfı olan Mechromancer, oyunu ön sipariş ile satın alıp, "Gearbox Premier Club"a ücretsiz olarak katılan oyuncular için oyunun çıkışıyla beraber kullanılabilir olacak. Fakat oyunun normal sürümü satın aldığınız zaman Mechromancer sınıfının açık olmadığını göreceksiniz. Bu sınıf, normal sürümü satın alan oyuncular için gecikecek, ama ne kadar?
 
     Sorulan sorulara cevap veren Gearbox Software, normal sürümü satın alan oyuncular için Mechromancer sınıfının 60 gün sonra ücretli bir indirilebilir içerik ile geleceğini açıkladı.
 
     Ücretli bir indirilebilir içerik için 60 gün uzun bir süre olmuş. Bu durumda en mantıklısı oyunu ön sipariş ile satın almak. E, firmanın bizleri yönlendirmek istediği de bu değil mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360 dlc mechromacer class
Crytek'in İptal Olan Oyunundan Görseller GamesCom 2012 Fuar Özel Sayfamız Açıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EnsArTRance

13.8.2012 16:11:48

0
2012'de çıkan ve çıkacak oyunlar içinde önsipariş vermeye değecek tek oyundur Borderlands 2

Catimen

13.8.2012 13:33:03

0
Resmen rezillik, bütün firmalar Rockstar'ı örnek alsın adamlar bir kere "pre-order now to unlock bilmemne" "pre-order to unlock bilmemne mission" dediğini duydunuzmu :D

cemmedagon

13.8.2012 13:04:39

-1
arkadaşım,bu ön siparişler için yapılan bir hediye sadece ,oyunu böldükleri falan yok ! Ama sen illada istiyorsan diye dlc ile getireceklermiş abartılacak bir mevzu yok ortada !!!!

BSC Misafiri

13.8.2012 12:49:48

0
Resmen rezillik oyunu 3'e 4'e bölüp satıyorlar rezillik resmen tam bi saçmalık. Kostüm vs olsa anlarım oyun karakter sınıfı artık parayla satılıyor hemde single bir oyunda.... (MMO lar normal karşılana bilir)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız