Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bölüm Sonu Canavarı Yeni Haber Editörlerini Arıyor (Güncelleme)


Güncelleme: İlk günde gelen yoğun başvurulardan dolayı başvuru dönemini kapattık. İkinci aşamaya geçen arkadaşlara geri dönüşte bulunacağız. İlginiz için teşekkür ederiz.
 
    Bölüm Sonu Canavarı olarak, oyun gündemini yoğun bir şekilde takip eden, sitemize günlük olarak haber içeriği üretecek yeni haber editörleri arıyoruz. Başvuruda bulunmak isteyenler kişisel bilgilerini ve nitelikli haber örneklerini kaynaklarıyla beraber iletisim@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirler.
 
    Başvuruda bulunacaklardan beklediklerimiz genel olarak, oyun basınını sürekli takip edebilmesi, okuduğunu anlayacak kadar İngilizce'ye sahip olması ve anladığını okuyucuya rahat anlatacak kadar teknik yazma kapasitesine sahip olmasıdır. Bunun haricinde dışarıdan serbest çalışacak olmasına rağmen kendi disiplinini sağlaması da önemli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
The Order 1886'yı Oyuncuların Sadece %40'ı Bitirdi The Incredible Adventures of Van Helsing III İçin İki Yeni Sınıf Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız