Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Başkanı Xbox Çatısı Altında Daha Özgür Olacağını Düşünüyor

 
 
Blizzard başkanı Mike Ybarra, Microsoft'un stüdyoyu satın alması konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu. World of Warcraf, Diablo ve Overwatch gibi serilerin sahibi Activision Blizzard bildiğiniz üzere 69 milyar dolarlık bir anlaşmayla Xbox stüdyosu altında hizmet vermeye devam edecek.
 
Ybarra röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
The Verge ile yaptığı yeni bir röportajda anlaşmanın etkisini tartışan Ybarra, Blizzard'a daha önce olduğundan daha fazla özgürlük tanınacağını düşündüğünü söyledi. Bu kapsamda Ybarra şunları aktardı: "Xbox patronu Phil Spencer'ın ekip oluşturma, yeni kültürlere odaklanma ve özgürlükçü yaklaşımının, Blizzard'a her zamankinden daha fazla bağımsız bir stüdyo olma duygusunu vereceğini düşünüyorum."
 
Microsoft'ta neredeyse 20 yıl çalıştıktan sonra 2019 yılında Blizzard'a katılan Ybarra'ya geçen hafta BlizzCon'un açılış töreninde Spencer eşlik etti. Yakın zamanda çalışanlarla tanışmak için Xbox'ın liderlik ekibiyle beraber Warcraft stüdyosunu ziyaret eden Microsoft'un oyun başkanı (Spencer), geçen haftaki hayran toplantısında "Blizzard'ın geleceği her zamankinden daha parlak" olduğunu vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
PlayStation Konsollarında Twitter Özelliği Devre Dışı Bırakılıyor Xbox, Yapay Zeka ile Oyun içi Diyaloglar Oluşturmak İstiyor

BSC Misafiri

7.11.2023 14:04:32

0
kimse demiyor ki mükemmeliyetçi olalım kalitenin dibini vuralım varsa yoksa saçma sapan KÖTÜ oyunlar yapmanız özgürlük ise özgür olmayın abi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız