Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blacklight: Retribution'da Cross-Play Desteği Yok


     Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olması beklenen Blacklight: Retribution PC için geçen yıl yayınlanmıştı.Sony'nin yeni nesil konsolunda free-to-play fırtınasını başlatacak oyunlardan olması beklenen Blacklight: Retrubition'ın PS4 sürümü PC sürümünden farklılıklara sahip olacak.
 
    Geliştiriciler öncelikle oyunun grafiksel olarak Playstation 4'te oldukça iyi olması için çabaladıklarını. Işıklandırmalar ve PS4'te görsel olarak bir sıçrama yaşatmak istediklerini söylüyorlar.Yeni neslin gücü Zombie Studios'un da ilgisini çekmiş.
 
     Zombie Studios oyunun PC ve Playstation 4 sürümünün de çeşitli teknik nedenlerle birlikte oynanmayacağını, yani cross-play desteği sunmayacağını açıkladı. Bunun nedenleri ise ayrıntılı olarak açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blacklight retrubition mmo fps perfect world entertainment f2p
System Shock 2 Steam'de İndirimli Olarak Satışta The Walking Dead Kutulu Olarak Satışa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Illusive Man

12.5.2013 20:03:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ps3 te olduğu gibi ps4 tede olması muhtemelen mouse ve klavye aparatını kullanarak cross-play adaletini sağlamış olbiliriz. joystick kullanma yerine klavye mouse. düşünsenize oyunun controller settings ayarlarında bize secenek sunuyo.
bende bunu anlamıyorum ps3 ün tadı orda zten millet fare mousla sırtı ağrıyana kadar oynasın biz yattığımız yerden gamepad i göbeğimizde tutalım.Şahsen cross play bir oyun yaparlarsa almam cross play özelliği kapatılmadığı sürece.Ya da ps 3 de klavye mouse çoğu oyunda desteklemiyordu eğer ps4 de durum böyle olmazda herkes klavye mouse takmaya başlarsa xbox a geçerim şüphesiz.

BSC Misafiri

12.5.2013 01:11:36

0
ps3 te olduğu gibi ps4 tede olması muhtemelen mouse ve klavye aparatını kullanarak cross-play adaletini sağlamış olbiliriz. joystick kullanma yerine klavye mouse. düşünsenize oyunun controller settings ayarlarında bize secenek sunuyo.

UzmaN345

11.5.2013 17:39:35

0
Mouse'lu adam ile gamepad'li adam karşı karşıya gelse gamepad'li adam ölü bir adamdır :D

K.Dot

11.5.2013 13:51:59

+2
Adaletsiz olurdu zaten.

GamerHand

11.5.2013 13:26:15

+1
PC kullanıcıları biz gamepad ile dönene kadar 3 kere kafadan 5 kere ağızdan vurur bizi :D Öyle saçmalık mı olur madara oluruz vallaha :D Mouse'a karşı şans ancak mouse ile olur :D

by_t

11.5.2013 11:20:27

0
bence zaten çok saçma olur şimdi bi kumandayı kullanmak var ki insanların %80 i kullanamaz bide mouse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blacklight: Retribution
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız