Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Witcher Tam Olarak Nedir?

 
    Xbox 360 sahiplerinin, Witcher serisiyle tanışmalarına sayılı günler kaldı. 17 Nisan'da Xbox 360 için daha da genişletilmiş bir sürüm ile rafları süsleyecek olan The Witcher 2: Assassins of Kings için CD Projekt Red yeni videolar yayınlayıp oyuncuların dikkatini çekmeye devam ediyor.
 
    Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin hâyâl gücünden uyarlanan Witcher o kadar ünlü oldu ki markanın çizgi romanları ve televizyon serileri yapılıyor. Yeni yayınlanan tanıtım videosunda ise bir Witcher'ın ne olduğu anlatılmış. Söylenene göre, Witcher'lar özel ve gizemli bir savaşçı-keşiş sınıfı. Büyülü güçler ve insan üstü yeteneklerle donatılan bu özel sınıf, şeytani ruhlar, canavarlar ve envai çeşit karanlık güç ile çarpışmak için görevlendiriliyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360
Torchlight II'den Yeni Görseller ve Video GTA IV'ün Rage Oyun Motoru İle GTA III Oynamak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.4.2012 02:36:01

-1
Hahaha :) Ps3 Taşıyamaz mı?? İSterseler Witcher'i Ps Vitaya Bile Çıkarır Firmalar. Yeterki Bunu İStesinler. Uncharted 3 Ü sana hatırlatırım. Böyle bir oyunu ps3 kaldırıyorsa bunu çerez diye yutar

BSC Misafiri

1.4.2012 02:35:57

0
Ulan Saçma Sapan Konuşmayın İSteseler Oyunu PS3 e Çıkarırlar bilerek yapmıyorlar

BSC Misafiri

31.3.2012 23:53:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçekten Güzel Bir Oyun Serisi. Ama PS3'e Neden Çıkmıyor Anlamış Değilim. Çünkü Pc'de Hakettiği Değeri Alamayan Bir Oyun Bu. Ps3'ede Çıksa Oyun Hem Daha Fazla Kitleyi Kendine Kazandırır,Hemde Daha Fazla Para .Kazanabilirler. Ama Microsoft Firmayla Antlaşma Yapmışta Olabilir Kim Bilir :)
Abi sen ters tarafından mı kalktın bugün ? Acaba hiç oynadın mı bu oyunu ? İncelemesini gördün mü ? Her siteden aldığı puanları ... ? Bu oyun son yılların en iyi ( Skyrim ile beraber ) RPG oyunlarından biri . PS3'e çıkmama nedenini git de kendin öğren .

BSC Misafiri

31.3.2012 23:53:20

+2
Witcher lar dünyanın dört bir yanında dolaşan canavar,hayalet vb. varlıkları yok etmekle görevli mutantlardır.Kaer Morhen adında bir kaleleri vardır ve yüzyıllardı burası merkezleri olmuştur.Önceleri çok sayıda witcher olmasına karşın non-human ları yok etmeye yönelik saldırıdan Kaer Morhen'da nasibini almış ve witcherların sayısı aşırı derecede azalmıştır.Witcher olarak doğulmamaktadır,uzun yıllar süren fiziksel ve zihinsel eğitimin sonunda Trial of the Grasses adı verilen bir sınava tabi olurlar.Fiziksel ve bedensel olarak aşırı derecede acı veren bu sınav sonucunda çoğu witcher adayı ölmektedir. Bu sınavdan sağ olarak kurtulanlar witcher olurlar.Witcher lar doğaları gereği kısırlardır ve bu yüzden çocukları olamaz.Büyücü olmamalarına karşın Sign adı verilen büyü benzeri yetenekleri vardır.Ama bir witcher asıl gücünü yapımı sır gibi saklanan iksirlerden alır.İki adet kılıç taşırlar,insan ve benzeri yaşayan varlıklara çelik kılıçlarıyla,ruh,hayalet,zombi gibi varlıklara(kısaca büyülü varlıklara) gümüş kılıçlarıyla saldırırlar.Witcher lar o coğrafyada dönen politik olaylara aldırış etmezler çünkü tarafsızlık onlar için kuraldır.Witcher ların sayısız yararına rağmen çoğu halk onlara güvenmez,saygıyla karşılık bir korku ve nefret duyarlar.

EMIN11

31.3.2012 23:32:55

-1
PS3'e nedenmi çıkamıyor? çünkü PS3 bu oyunu taşıyamazda ondan. XBOX sahipleride şükretsinler artık nasıl yaptılarsa XBOX'da çalışacak.

BSC Misafiri

31.3.2012 21:23:55

+1
bi witcher tam olarak nedir ? xbox 360ı sevmez.

BSC Misafiri

31.3.2012 19:36:58

0
bune arkadaş ya doğru bir yorum yapıyoruz -4 vermişler kerestelere bak

archVillain

31.3.2012 19:31:58

+1
Alemin en kral firmalarındandır CD Projekt.

orfur

31.3.2012 19:12:02

0
Çıkaçak üstelik gelecek içerik de türkçe olacak üstelik her sürüm için bedava olucak cd procekt böyle yapması acaip

BSC Misafiri

31.3.2012 18:54:56

0
Benim merak ettiğim konu; Xbox'la beraber gelen yeni içerik PC'ye de bir Update veya bir DLC ile beraber çıkacak mıdır?

BSC Misafiri

31.3.2012 17:53:09

-3
Gerçekten Güzel Bir Oyun Serisi. Ama PS3'e Neden Çıkmıyor Anlamış Değilim. Çünkü Pc'de Hakettiği Değeri Alamayan Bir Oyun Bu. Ps3'ede Çıksa Oyun Hem Daha Fazla Kitleyi Kendine Kazandırır,Hemde Daha Fazla Para .Kazanabilirler. Ama Microsoft Firmayla Antlaşma Yapmışta Olabilir Kim Bilir :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız