Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare Shadow Realms'i İptal Etti


    Geçtiğimiz fuarlar döneminde duyurulan Shadow Realms için bu sene yeni bir söylenti çıkmıştı. Söylentide BioWare'in oyunu yeniden geliştirmeye başladığı yer alıyordu. Ancak gelen resmi haberlerde söylentide okuduklarımızın daha kötüsü çıktı.
 
    Evolve'un oyun yapısına benzer bir şekilde 4'e karşı 1 multiplayer maçlarını içeren Shadow Realms'in iptal edildiği duyuruldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda BioWare'in RPG odaklı köklerine dönüşü gösterildi. Belirtilenlere göre bundan sonraki dönemde Shadow Realms'i geliştiren BioWare Austin stüdyosu yeni oyununa devam etmeyecek, ana stüdyonun geliştirdiği Dragon Age, Mass Effect ve yeni serilerle ilgili projelere yardım edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioware ea electronic arts shadow realms aksiyon rpg online pc
PS4 Sahipleri Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Olarak Multiplayer Oynayabilir EA: "Yeni Titanfall Tek Platforma Sıkışıp Kalmayacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

15.2.2015 18:07:39

0
ıptal olması yerınde olmus

ankara

10.2.2015 11:16:27

+1
Evolve karşısında ezik duruma düşerdi, akıllıca bir seçim. Herkez bildiği işi yapsın BioWare RPG odaklı bir firma , dragon age inquisition gibi mükkemmel oyunları çok rahat çıkarır...

BSC Misafiri

10.2.2015 09:53:52

0
biozort olmamak adina guzel bir adim atmislar. benim icin hala biozortlar ama umarim yakinda bioware a donerler tekrar.

oyunbilgini57

10.2.2015 01:09:28

0
Gamescom öncesi yaptıkları reklam kampanyalarına yazık oldu çok kaliteli teaser videoları hazırlamışlardı ben o teaser videolarını görünce korku zannettim ama çıkmadı. Umarım BioWare değilde Visceral yepyeni bir korku oyunu geliştirir.

MytHnfr

10.2.2015 01:06:25

+1
Multiplayer odaklı yapımları sevemiyorum o kadar üzülmedim iptal edilmesine. Bioware'den daha çok hikaye tabanlı RPG bekliyorum.

mass_light 96

9.2.2015 23:24:45

+1
Bioware den ne ciksa oynanirdi bu kotu oldu. Ama en azindan daha iyi bir Mass Effect icin ana studyoya yardim edicekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow Realms
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız