Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Two Souls'un Tamamı iPhone'da Oynanabilir


     Beyond Two Souls'un akıllı telefon etkileşimi olabilecek en yüksek noktada olacak gibi görünüyor. Quantic Dream'den David Cage'in açıklamasına göre oyunun tamamını iPhone'unuz üzerinden oynayabileceksiniz. David Cage bu durumu "herkes elinde Dualshock 3 ile doğmuyor" diye savunuyor.
 
    "Oyun Wi-Fi yoluyla konsol ve iPhone arasında bağlantı kuruyor ve bu noktadan itibaren oyunun tamamını, tabi tek kişilik olarak iPhone üzerinden oynamanız mümkün. Sadece tek parmağınızı kullanabilirsiniz. Oyun çok basitleştirilmiş bir arayüze sahip ve bu durum oyunu çok pasif ve basit yapıyor"
 
     Açıkçası sinematik yapıya sahip bu oyunu iPhone'un küçücük ekranı yerine büyük bir TV'de oynamak çok daha hoş olur, ama böyle bir seçeneğin sunulması da güzel.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond iphone
Lucas Arts'ın İptal Edilen Oyunları Ortaya Çıktı Ubisoft: Watch Dogs'un Grafiklerinde Gerileme Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

29.9.2013 16:45:17

0
full hd tv de ds3 le oynama keyfi varken göz kadar ekranda ne oynıyacaz yahu

Ottoman Jester

28.9.2013 16:12:27

0
Bir PC'ye çıkmadı.

Frozen Grenadier

28.9.2013 13:23:13

+2
Önce buna baktım Açıkçası sinematik yapıya sahip bu oyunu iPhone'un küçücük ekranı yerine büyük bir TV'de oynamak çok daha hoş olur, ama böyle bir seçeneğin sunulması da güzel. Sonra haberi giren editöre baktım her zaman ki gibi yanılmadım bilgisiz bir şekilde araştırmadan haber girmeye aynen devam ha gayret

cenkk34

28.9.2013 11:43:07

+2
Yine mi iphone ya gta V çıktı aldım bitirdim iphone çıkan eğitim uygulaması bi türlü android e gelmediği için hala köpeği alıp bi göreve götüremedim bahçeye s**ıp duruyo

venomtrk

28.9.2013 10:48:52

0
Ufak bir bilgi vereyim, Oyunu BEYOND Touch™ uygulamasını kullanarak iOs ya da Android tabanlı tablet ya da mobil cihazlarla oynamak mümkün olacak, eşli modda 2 kişi istediği kontrol cihazını kullanarak oynayabilecek, isterse 2 kişi de tablet ya da mobil cihazlarını kullanarak oynayabilir. Aradaki tek fark Dualshock kontrol cihazlarının titreşim özelliklerinin bulunmayacak olması. Bunu akıllı televizyonları ağ üzerinden kontrol eden mobil ya da tablet yazılımlar gibi düşünebilirsiniz. Beyond Touch uygulamasının çalışması için elbette PS3 sistemi ile akıllı telefonun aynı ağda bulunması gerekiyor. Bence hoş düşünülmüş bir yenilik zira oyun daha çok hızlı karar verme ya da seçimler yapma üzerine kurulu olacak, bu da kontrol cihazı konusunda kompleks bir yapı olmayacağı anlamına geliyor. Yeni nesil macera oyunu diyelim, bir de sinematikleri hemen geçmek isteyen, aksiyonu çok seven oyunculardan ziyade macera oyunları tutkunlarını daha cezbedecek bir oyun.

BSC Misafiri

28.9.2013 10:23:52

+10
herkes elinde iphone ile mi doğuyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız