Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Notch'un Yakasını Skyrim'de de Bırakmıyor

     Hatırlayacağınız üzere Minecraft'ın yapımcısı Markus "Notch" Persson'un yeni yapımcı ekibiyle birlikte Scrolls isimli bir oyunun yapımına başlamasının ardından Bethesda ile arası bozulmuştu. Bethesda Notch'un, The Elder Scrolls ismini kullanmasından dolayı kendisini mahkemeye vermişti.
 
     Bu süreç içerisinde Minecraft'ın yapımcısı hep ironik cevaplarla karşımıza çıkmıştı. Hatta Notch bir keresinde Bethesda'daki yetkilileri Quake maçına çağırmış, eğer kaybederse Scrolls'un ismini değiştireceğini söylemişti.
 
     Herneyse, gel zaman git zaman mahkeme tahmin edebileceğiniz üzere Notch'un leyhine sonuçlanmıştı. Yani Bethesda'nın itirazı kabul edilmemişti. Ancak görünüşe göre Bethesda Notch'un yakasını bırakacak gibi değil.
 
     Skyrim'i çıktığından beri durmak bilmeden oynayan hayranları oyunda Minecraft temalı bir kazma keşfetti. Kazmanın ismi, "Notched Pickaxe". Tabiki oyuncu topluluğuyla arası iyi olan Notch'un bu görüntüyü görmesi de fazla geç olmadı.
 
     Minecraft'ın yapımcısı Notch ise durumu yine esprili bir cevapla geçiştirdi ve Todd Howard'a bir göndermede bulundu; "Ben de Minecraft'a 'Toddhowared Pickaxe' isminde bir kazma ekleyeceğim."
 
     Notched Pickaxe'i aşağıdan görebilirsiniz. Peki Toddhowared Pickaxe nasıl olacak? Hiç bir fikrimiz yok!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
scrolls skyrim notch bethesda minecraft
Harry Potter'a Özel PS3 Paketi Geliyor NFS: The Run Senaryosu Toplamda 2 Saat mi Sürüyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

artenis

16.11.2011 11:13:31

0
Sıradan bir kazma değil ama; 6 shock damage veriyor extradan.o bakımdan todd amcan güzel bir gönderme yapmış.keşke hayatta tüm yollamalar böyle medeni ve espirili olsa. türkiyedeki kazmaların ders almasını umarım.bu Notched kazmasından. +1

atsuma

16.11.2011 08:29:35

0
Sıradan bir kazma değil ama; 6 shock damage veriyor extradan.o bakımdan todd amcan güzel bir gönderme yapmış.keşke hayatta tüm yollamalar böyle medeni ve espirili olsa. türkiyedeki kazmaların ders almasını umarım.bu Notched kazmasından.

BSC Misafiri

16.11.2011 03:39:04

0
hik75 Adam steve jobs beyler :P

CILGIN_TURK_96

16.11.2011 00:21:32

0
çocuk gibiler isleri güçleri birbirlerine satasmak

S.T.A.L.K.E.R.

16.11.2011 00:18:53

0
Notch is crazy!! Scrubs dan bir replik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız