Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield Hardline'ın Hollywood Hills ile Blood Out Adlı Beta Haritasından Detaylar

 
    Battlefield serisinde uzman olan Westie, YouTube kanalında Battlefield Hardline'ın ikinci betasında oyuncuları karşılayacak olan Hollywood Hills ile Blood Out adlı iki haritaya erkenden erişerek, harita hakkında bir anlatım videosu hazırladılar ve videoda sadece haritadaki özellikleri anlattılar.

    Videolarındaki anlatımlara göre Blood Out haritası, Battlefield 3'ün en sevilen DLC'lerinden biri olan Close Quarters'ın haritasının neredeyse hemen hemen aynısı olduğunu belirttiler. Hollywood Hills ise Hollywood'da bulunan zengin bir malikanede geçecek. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Battlefield Hardline, 17 Mart'ta PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Battlefield: Hardline EA Dice Visceral Games Swat Battlefield PC Xbox One PS4
H1Z1'ın Erken Erişimi Yarın 150 Sunucu ile Açılıyor Röportaj: Oasis Game ile Oyunlarını, Projelerini ve Türk Oyun Piyasasını Konuştuk!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AttackHane

15.1.2015 14:54:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: gesso Battlefield 3'te Close Quarters adında bir harita yok. Close Quarters adında harita paketi var ve dört küçük haritadan oluşuyor. Close Quarters en sevilen indirilebilir içerik miydi bilmiyorum. Çıkacağı duyulduğunda kemik Battlefield tayfası böylesi küçük haritaların oyuna eklenecek omasını hiç hoş karşılalamış şiddetle eleştirmişti. Lakin ben, söz konusu küçük haritaları merakla beklemiş ve çok beğenmiştim.
Kesinlikle katılıyorum.Şahsi fikrim Close quarters kesinlikle en iyi DLC idi BF3'te.Ayrıca haritalar çokta öyle Cod kadar küçük değildi bence.Kaldı ki 64 kişi o villadaki çatışmalar (haritanın adını unuttum :( ) bir harikaydı.Ayrıca bence BF oyuncuları gelen diğer DLClerle fazlasıyla tatmin oldular ve çoğu kişi Close quarters DLC'sini beğendi bende dahil olmak üzere.BF4'te bu tarza yakın bir DLC bekledim ama ne yazıkki bu tarz bir DLC BF4'e gelmedi.Umarım BF hardline ile yine 3-4 haritalık bir Close quarters tarzı yakın savaşıda seven BF oyuncuları için sunarlar ve isteyen istediği tarzı oynar.

gesso

15.1.2015 02:07:47

0
Battlefield 3'te Close Quarters adında bir harita yok. Close Quarters adında harita paketi var ve dört küçük haritadan oluşuyor. Close Quarters en sevilen indirilebilir içerik miydi bilmiyorum. Çıkacağı duyulduğunda kemik Battlefield tayfası böylesi küçük haritaların oyuna eklenecek omasını hiç hoş karşılalamış şiddetle eleştirmişti. Lakin ben, söz konusu küçük haritaları merakla beklemiş ve çok beğenmiştim.

dHplayer

15.1.2015 00:23:30

0
Benim gibi geniş haritalarda oynamayı sevenler için arma 2 ve 3(fiyat biraz sıkıntı) e yönelebilirler bu oyunların tek kötü yanı harita büyüdükçe yanınızda dolanacak bir arkadaş arıyorsunuz ama stratis gibi küçük haritalar bulunmakta

WiiSmash

15.1.2015 00:02:28

0
keşke oyunun adı battlefield olmasaydı. işte o zaman oynardım

BSC Misafiri

14.1.2015 21:38:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: dHplayer şöyle küçük haritaları sevmiyorum close quarters ı da sevmemiştim zaten... cod dan farkı kalmıyor

hardline da beğenemedim neresinden tutsan dökülüyor özgünlük yok oyunda
Katılıyorum. Küçük harita istesek gider COD oynardık. Umarım BF5 tüm COD esintilerinden uzaklaşmış bir oyun olur. BFBC2 ve BF3 te iyiydi, küçük harita isteyen OP Metro'da oynuyordu, büyük harita isteyen Harvest Day, Caspian Border falan. BF4'te oyun çok hızlandı. BF Hardline'da daha beter kaos hakim, betada göz gözü görmüyordu. Şöyle BF2 gibi bir oyun çıksa tadından yenmez, 2 sene rahat oynanır. BF2 de koşunca adam yoruluyordu öyle hızlı haraket edilemiyordu, ateş ederken hareket edince nişan bozuluyordu, durup çömelip adam akıllı nişan almak gerekiyordu. Şimdi 200 metreden tam otomatik tüfekle tarayıp birileri öldürülebiliyor.

BSC Misafiri

14.1.2015 17:01:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haberi yapan editör hiç değilse koyduğu vidoya bir baksaymış videoda bf4 gameplay var
...Hollywood Hills ile Blood Out adlı iki haritaya erkenden erişerek, harita hakkında bir anlatım videosu hazırladılar ve videoda sadece haritadaki özellikleri anlattılar. ANLATIM YAZIYOR İŞTE.

mementopolis

14.1.2015 16:49:03

0
Nintendo direct haberlerini neden yayımlanıyorsunuz ?

BSC Misafiri

14.1.2015 15:53:40

0
Haberi yapan editör hiç değilse koyduğu vidoya bir baksaymış videoda bf4 gameplay var

bozcan

14.1.2015 15:45:01

0
Videoda BF4 oynanıyor, Hardline ile alakası yok.

dHplayer

14.1.2015 15:17:01

+1
şöyle küçük haritaları sevmiyorum close quarters ı da sevmemiştim zaten... cod dan farkı kalmıyor hardline da beğenemedim neresinden tutsan dökülüyor özgünlük yok oyunda
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Hardline ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız