Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün Platoon Sistemi Herkese Açık


     Battlefield 4 için yapımcı firma DICE tarafından bir süre önce denemesi yapılan Platoon özelliği, Premium hesap gözetmeden, tüm kullanıcılar için açıldı.
 
     Forum üzerinden başvuruda bulunan gruplar tarafından test edilen Platoon sayesinde, arkadaşlarınız ile birlikte girdiğiniz oyunlarda farklı takımlara düşmek gibi bir problem yaşamıyorsunuz.
 
     Klan sisteminin Battlefield versiyonu olan Platoon sayesinde 100 kişiye kadar oyuncu bir araya gelebiliyor. Her müfreze kendine özel bir isim tag ve ambleme sahip. Ayrıca sadece kendi müfrezenize özel bir Battlelog özeti görebiliyorsunuz. Her askerin başarıları ortak müfrezenin genel derecesini yükseltiyor.
 
     Kendi müfrezenizi kurmak ve benzer kişileri bir araya toplamak isteyerseniz, Battlelog sayfasından ayrıntıları bulabilirsiniz. Şimdiden oluşturulmuş müfrezelerden birine katılmak için ise Battlefield 4 forumları içinde bulunan "Platoons" kısmından başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
The Last of Us'ın Filmi Oyunun Hikayesi ile Bağlantılı Olacak Watch Dogs'un Multiplayer Modu Açık Dünyayı Nasıl Kullanıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

14.3.2014 18:51:34

0
Başında olması gereken şey. nerdeyse yarım yıl sona geldi.. Millet bağırıp duruyorduda kimseye inanmamıştım. Özür Diliyorum

tony redgrave

14.3.2014 12:41:10

0
PS3 kullanan arkadaşları bekleriz:http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/393718289919766642/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız