Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3 Sadece PC'de 3D Desteğine Sahip

Oyunun PC sürümü konsol sürümlerine göre daha iyi görsellere sahip olacak
 
      Günümüzde 3D desteği oyunlar için bir eksiklik olarak görülmüyor. Buna rağmen 3D desteği ile sevdiğimiz oyunları daha gerçekçi bir şekilde oynamamız da mümkün oluyor. PC'nin yanı sıra konsollarda da kaliteli 3D desteği sunan oyunlara rastlıyoruz.
 
     Peki son dönemlerin en çok beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 3'te 3D desteği nasıl olacak? DICE yetkililerinden Johan Andersson Twitter aracılığıyla oyunun sadece PC sürümünde 3D desteği olacağını açıkladı. Malesef konsol oyuncuları bu özellikten yararlanamayacaklar.
 
      Halbuki konsollarda Crysis 2, Crysis Remastered, Killzone 3, Gears of War 3 gibi oldukça yüksek grafik kalitesine sahip oyunlarda 3D desteği vardı. DICE teknik nedenlerle mi konsol sürümüne 3D desteği koymadı, yoksa başka bir düşüncesi mi vardı bilemiyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
Batman: Arkham City'nin İlk 15 Dakikası ICO & Shadow of the Colossus Collection Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

15.10.2011 20:03:28

+1
Oyun zaten bayağı bir görsel olarak aşağı olacak, bir de bu devasa haritalarda 3D'yi nasıl kaldıracak biraz mantıklı olun Crysis 2'de falan da hep Frame Rate sorunu oluyordu zaten Dice başında demişti BF3'ü konsollara göre kısmayacağız diye ve adamlar sözlerini tuttular büyük oranda..

musAKka

15.10.2011 17:45:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Çoğu oyunu orjinal almış ya hani onun için sordum.Bu arada Steam'la anlaşmışlardı sanırım gelecek yani
Origin zaten EA için Steam'in alternatifi. Adamlar Origin'den satıyorlar oyunu, rakip Steam ile anlaşma vs. yok...

Decepticon

15.10.2011 15:00:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: M3rett0 @decepticon Verse ne yapacaksın merak ediyorum Bf3 Steam'dan satışa sunulmadı da...
Çoğu oyunu orjinal almış ya hani onun için sordum.Bu arada Steam'la anlaşmışlardı sanırım gelecek yani

Mark Troworgh

15.10.2011 02:45:40

0
bf 3 de 3 d olsa ne olmasa ne bide pc yetmezmiş gibi ps 3 e bide xbox 360 ada çıkartmayı akıl etmişler ya sahiden oyun yapmayı biliyorlar

musAKka

15.10.2011 02:29:08

+1
[quote]Orijinalden alıntı: stun musAKka 14.10.2011 22:11:35 ben ne diyorum... takasladıgım oyun jelatinli oluyor yani dogal olarak ilk sahibi benim nasıl okuyorsun :? [/quote] Peki takaslarken senin verdiğin oyun ne oluyor? Çöpe mi gidiyor, yoksa bir başkası mı alıyor? Eğer başkası alıyorsa o oyunun ilk sahibi olmuyor, değil mi? Takas dediğin şey ürünlerin el değiştirmesidir. Sen nasıl algılayamıyorsun bir türlü? Senin için daha ayrıntılı örneklendireyim; Bende FIFA11 var ve bahsettiğin firmaya benim FIFA11'imi veriyorum, üzerine farkını ödeyip FIFA12 alıyorum. Sonra sen geliyorsun, adamlara PES 2011'ini vererek FIFA 11 ile takas etmek istediğini söylüyorsun. Bu durumda adamlar sana sıfır FIFA 11 mi verir, yoksa ellerinde mevcut olan evvelden benim verdiğim FIFA 11'i mi verir? Öyle bir söylüyorsun ki, adamlar sadece sıfır oyunları takas ediyormuş gibi. Kegames'in forumdaki ilanındaki açıklamasını ileteyim en iyisi: http://forum.donanimhaber.com/m_27939400/mpage_2/key_/tm.htm [quote]Orijinalden alıntı: kardeşler elektronik Oyunlarda takas olayı oldugu için sıfır yada 2. el diye ayırt etmiyoruz. sıfır oanlarda var 2. el olanlarda var. [/quote] Yeterli olmuştur sanırım. Artık bu tartışmayı kapatalım dilersen.

stun

15.10.2011 02:15:29

-1
musAKka 14.10.2011 22:11:35 ben ne diyorum... takasladıgım oyun jelatinli oluyor yani dogal olarak ilk sahibi benim nasıl okuyorsun :?

Celtic Warrior

15.10.2011 01:35:44

0
Vallahi adamlar PC'de oyun çok iyi olacak diyorlar ama sonradan Crytek gibi parayı konsoldan kaldırıp sonra konsolcu olmazlar Crytek gibi.

:::LOSTPLANET:::

15.10.2011 01:31:59

0
nvidia 3d kiti ve ona uygun monitör olmadan 3d oynanmaz bu oyun.

musAKka

14.10.2011 22:11:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun ben tamamen jelatinli aldıgım için satışlara destek oluyorum...onlıne pass varsa ılk once benım elıme geçıyor...ve arkadaş yada forumlarda buldugum belılı kışılerle değil direk o spotçuyla takasa geçmış oluyorum... ama biryerde sende haklısn... ama burada sonuçta ne kadar ucuza geldıgını tartışıyoruz...
Burada satışa destek olan tek kişi, takas yapılan oyunun ilk sahibidir. Diğerleri satışa destek olmaz. Ha arkadaştan almışsın, ha spotçudan. Aradaki fark, spotçuya ekstra para vermek zorunda kalırsın, çünkü adam bundan para kazanıyor haliyle. Ama verdiğin para yapımcıya gitmez, satış sayısını da arttırmaz. İşte eğer be şekilde ucuzluktan bahsedersek dediğim gibi bunu bedavaya kadar indirebiliriz. Neyse, en azından ne demek istediğimi anladın sanırım. Ben zaten en başından beri takas sisteminin güzel olduğunu söylüyorum ancak oyuna tamamen sahip olmakla aynı kefede tartışılmaması lazım. Yoksa elbette takas ile ucuza oynamak büyük nimet.

stun

14.10.2011 22:04:49

0
ben tamamen jelatinli aldıgım için satışlara destek oluyorum...onlıne pass varsa ılk once benım elıme geçıyor...ve arkadaş yada forumlarda buldugum belılı kışılerle değil direk o spotçuyla takasa geçmış oluyorum... ama biryerde sende haklısn... ama burada sonuçta ne kadar ucuza geldıgını tartışıyoruz...

musAKka

14.10.2011 21:52:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun ben kutulu olarak genede senden daha ucuza alabılıyorum..takaslayarak... cd key satışı olarak bahsedıyorum ben .. orjınal satışa girdiğinden bıle şuphelıyım... korsan ındırenlerde cd key alıyor..hop mp ye giriyorlar... satışa geçıyormu :? yok ..
Nasıl satışa geçiyor mu? Elbette satışa geçiyor, adamların kendi keyleri bunlar, kafadan atılma sayılar değil. Eeee, takasladın ve elindekini verdin. O zaman sen almış olmuyorsun, ödünç almış oluyorsun. Yapımcılar CD-Key satışını destekliyorlar ki kendi CD-Key'leri satılıyor. Peki yapımcılar takası destekliyorlar mı? Sen takas yaparak üreticiye para kazandırmıyorsun ki, aracı kişilere para kazandırıyorsun. Ama Cd-Key alınca yapımcıya veriyorsun parayı. Tekrar tekrar söyleyeyim: Satış ile takası aynı kefeye koymayın. Birinde tamamen sahip olmak var, birinde ise iki kişi arasındaki oyun değiş tokuşu var. Dediğim gibi takas sistemi gayet güzel ve kullanışlı bir sistem ancak bu oyunları oynamak için bir şans sağlar size, tamamen sahip olmak için değil. Bana deyin ki, oyunları yurt dışından satın alıyoruz, çok daha ucuza geliyor. İşte bunlar üzerinden konuşalım. Yoksa biri çıkar "Biz de arkadaşlarla takas yapıyoruz PC oyunlarını, para bile vermiyoruz" der, PC'de oyun oynamayı bedavaya getirdiğini söyler, işin içinden çıkılmaz.

musAKka

14.10.2011 21:46:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun cd key alınca orjinal almış olmuyorsun..
Cd-key alınca nasıl orjinal almış olmuyorum? Aldığımız CD-Key'lerin üretici firma tarafından üretildiğini ve yapımcı firmaya CD-Key parası vermiş olduğumuzu bilmeniz lazım. Sanırım bu sistemden baya uzaksınız. Steam'den bir farkı yok. O zaman steam'den alınan oyunlar da orjinal değil mi diyeceğiz? Yapmayın lütfen.

stun

14.10.2011 21:42:08

0
ben kutulu olarak genede senden daha ucuza alabılıyorum..takaslayarak... cd key satışı olarak bahsedıyorum ben .. orjınal satışa girdiğinden bıle şuphelıyım... korsan ındırenlerde cd key alıyor..hop mp ye giriyorlar... satışa geçıyormu :? yok ..

musAKka

14.10.2011 21:10:49

0
[quote]Orijinalden alıntı: aykut291 Stun Aynen doğru söylüyo ARAL dan 160 TL aldığımızımı zannediyosunuz siz. 15 tl bazen 30 en fazla taş çatlasın 40 TL takas yaparak oyunlar alınabiliyor, üstelik lisanslı hadi onuda geçtim ps3 tede korsan var atık,hadi onuda geçtim ben elimdeki oyunu vermem koleksyon yapıyorum diosunuz ikinci el veya yurt dışından almak var.Bunlardan biri bile sizin için uygun deilse yapacak bişey yok demektir.Paranız çoksa maaşınız süperse gider alırsınız 160 TL. Zaten hayırlı olsun vatana millete yurdum koyun insanına ÖTV zamda yaptılar fiyatlar dahada yükselecek. [/quote] Okumadan yorum yapmanın zararları işte. Kimse size 160 TL'ye oyun alıyorsunuz demiyor. Ayrıca kimse bizim için de 90 TL'ye oyun alıyoruz demiyor. Zahmet edip okusanız boşuna bu cümleleri kurmayacaksınız. Durun sizin için yine alıntı yapayım, siz yorulmayın: [quote]Ben fiyat üzerinden değil, oran üzerinden konuşuyorum. Elbette ben de gelip PC için 90 TL'ye FIFA12 almam Aral'dan. Ama genel olarak multiplatform'da PC oyunları, konsol oyunlarının 1/2'si ya da 2/3'ü fiyatında olur. [/quote]

musAKka

14.10.2011 21:06:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun musakka aynı fiyattakı oyunu 15 tl ile takaslayabılıyorum dikkatini çekerim... 45 tl yi gördun diye mi mı fazlalık taraftan vurmaya çalışıyorsun :? takas parası 15 tl dir... aradakı farkı ödersin... 35 tl ye rage i nasıl alıyorsun :? yani 15 tl yede oyun bulabılıyorum... aynı değerdekı oyunu 15 tl ye de bulabılıyorum yani daha ucuz.. yani çarpıtma yazdıklarımı... aynı değerdekı oyunları sadece 15tl ye takaslayabılıyorum... ve bana rage i 35 tl ye bulabıldıgını soyluyorsun nerede:?
Yukarıda yazdım ne şekilde olduğunu. Oyunu kendi sitesinden ya da orjinal download programı ile indiriyorsun, Cd-key alıyorsun 35 TL'ye ve oynuyorsun. Reklama gerek yok, forumda CD-Key satış konularına rahatlıkla ulaşabilirsin. İstersen PM'den veririm hep kullandığımı. Rage dışında güncel bütün oyunların CD-Keyleri 35-40 TL'yi aşmıyor. BF3 bile 35 TL, sadece özel olarak Limited versiyonu 65 TL. Ben birşey çarpıtmıyorum, yukarıda arkadaşın söylediği fiyatı söylüyorum. 15 TL takas diyorsun da, o zaman FIFA12 ile herhangi bir oyunu takaslayabiliyor muyuz? Hayır çünkü "aynı değerdeki oyunlarla" diyorsun. Bence gayet güzel bir sistem, konsol kullanıcıları için nimet hatta. Kaldı ki bu konsolun fiyat avantajı değil, bu takas sistemini getiren sitenin avantajıdır, yanlış mıyım? Benim konsol karşıtı falan olduğumu düşünüyorsun sanırım ama aksine desteklerim konsolu. Fakat fiyat konusunda garip bir savunmaya geçtiniz. Birçok kişi durumun farkında iken takası öne sürerek fiyatın avantajlı olduğunu söylüyorsunuz. Takas güzel bir sistem ama tekrar edeyim, konumuz bu değil.

Mactavish-

14.10.2011 20:51:07

0
pc de istediğin zaman korsan istediğiniz zaman orjinal oynayabiliyorsunuz buda önemli bir güzellik bence ama hakkeden oyunları orjinal alalım diğerlerine oynamasakta olur ama orjinale destek her zaman

aykut291

14.10.2011 20:38:44

0
Stun Aynen doğru söylüyo ARAL dan 160 TL aldığımızımı zannediyosunuz siz. 15 tl bazen 30 en fazla taş çatlasın 40 TL takas yaparak oyunlar alınabiliyor, üstelik lisanslı hadi onuda geçtim ps3 tede korsan var atık,hadi onuda geçtim ben elimdeki oyunu vermem koleksyon yapıyorum diosunuz ikinci el veya yurt dışından almak var.Bunlardan biri bile sizin için uygun deilse yapacak bişey yok demektir.Paranız çoksa maaşınız süperse gider alırsınız 160 TL. Zaten hayırlı olsun vatana millete yurdum koyun insanına ÖTV zamda yaptılar fiyatlar dahada yükselecek.

BSC Misafiri

14.10.2011 20:36:05

0
Ps3 siparişi vermiştim zaten ama sırf meraktan vatan bilgisayardaki %25 ile (75TL) pc versiyonunu da sipariş ettim az önce ps3 ten sonra. Koyacam yanyana bakalım hangisi daha fazla zevk verecek. Bu kadar abartıldığı gibimiymiş görecez. Yoksa videolarla filan anlaşılacak gibi değil bu.

stun

14.10.2011 20:25:50

-1
musakka aynı fiyattakı oyunu 15 tl ile takaslayabılıyorum dikkatini çekerim... 45 tl yi gördun diye mi mı fazlalık taraftan vurmaya çalışıyorsun :? takas parası 15 tl dir... aradakı farkı ödersin... 35 tl ye rage i nasıl alıyorsun :? yani 15 tl yede oyun bulabılıyorum... aynı değerdekı oyunu 15 tl ye de bulabılıyorum yani daha ucuz.. yani çarpıtma yazdıklarımı... aynı değerdekı oyunları sadece 15tl ye takaslayabılıyorum... ve bana rage i 35 tl ye bulabıldıgını soyluyorsun nerede:?

M3rett0

14.10.2011 20:11:35

0
@decepticon Verse ne yapacaksın merak ediyorum Bf3 Steam'dan satışa sunulmadı da...

Mactavish-

14.10.2011 20:02:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

http://www.aralgame.com/ Ana sayfada BF3 fiyatlarına bak hem PC, hem Xbox360, hem de PS3 için. Hatta yazayım: Battlefield 3: PC: 99,99 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL FIFA 12: PC: 90,00 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL Diyeceksin ki, ben "Aral'dan almıyorum, yurt dışından daha ucuza getirtiyorum"... Olabilir, mantıklı. Ama yurt dışında PC oyunları da ucuz. Mesela hep alışveriş yaptığımız shopto.net'te indirimli fiyatlar: FIFA 12: PC: £25.85 (normalde £29.99) Xbox360: £37.85 (normalde £54.99) PS3: £37.85 (normalde £54.99) Hepsinin ötesinde Steam sağolsun, PC için birçok oyunda inanılmaz indirimler yapılıyor. Hatta eğer sadece CD-Key almak isteyen olursa, birçok oyunu kendi sitesinden indirip sadece CD-Key girebiliyorsun. Mesela böylece 30 TL civarına orjinal FIFA12, 65 TL civarına orjinal BF3 Limited Ed. sahibi olabiliyorsun PC'de. Konu konsol - PC tartışmasına dönsün istemiyorum, konsolları severiz sayarız her zaman ama bazı gerçekleri de gözardı etmemek lazım.
tabi pc de oyunlar ucuz oluyor tabi ama bazı oyunları elinde tutmak istemiyorsun her zaman konsolda takas denen birşey var rahat bir şekilde ikisinin (+) ları farklı her platformun yeride ayrı @bloodtime herhalde 3 sene sonra bir kartı değiştircem yeterli gelir seasonic moduler 650w alıcam kasa ömürlük olsun haf x 942 kart olarak bütçeye göre hd6870 veya 6950 falan alırım işlemci çekirdeği açılmış phenom x4 3.1ghz var

Mactavish-

14.10.2011 20:00:55

0
konsol sürümünden gelmiş yeni bir gameplay grafikler baya gelişmiş pc de aşar yani konsolda bile böyleyse multiden bahsediyorum

BSC Misafiri

14.10.2011 19:50:56

-1
yalnz bu oyun için dice cok ukala tavırlar sergiledi bi eksıgı olursa (grafık haric) o zaman yerin dibine sokmassa oyun inceleme editorleri,dergileri yazıklar olsun

musAKka

14.10.2011 19:32:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun araldan oyun alması için birinin salak olması gerekıyor.... ben oyunları 15 tl ile takaslıyorum... yenı oyunlar jelatinli olarak gelıyor oyunların arasındakı fıyat farkını oduyorum... fiyat farkı yoksa ve benım oyunum daha pahalıysa bana kart yazıyor... bana göre konsolda oyun oynamak çok çok daha ucuz... girin kegames yazın google a bakın... kargoylada yolluyorlar...reklam yapmak ıstemıyorum ama 160 tl tutturdunuz gidiyor... takaslayarak oynuyorum...ve elımde 160tl olsa Allah bilir kaç tane oyun gelir geçer o paraya elımden ...resistance 3 ile rage i takasladım şuan rage oynuyorum... 15 tl takas parası 20 tl fark birde 10 tl key parası ( resistance 3 tekı mp key oldugunu için fiyatı 10 tl duşuyor) 45 tl ye takaslayabılıyorum... aynı değerdekı bır oyunla takaslamak ısteseydım 15 tl ödiyicektim...konsol oyunları bana göre çok daha ucuz ...
Ben fiyat üzerinden değil, oran üzerinden konuşuyorum. Elbette ben de gelip PC için 90 TL'ye FIFA12 almam Aral'dan. Ama genel olarak multiplatform'da PC oyunları, konsol oyunlarının 1/2'si ya da 2/3'ü fiyatında olur. Kegames'e girdim, FIFA12'nin fiyatı 119 TL. Güncel olmayan oyunlarda indirim var ancak çok daha büyük indirimler zaten Steam'de de var. Takas güzel bir fırsat ancak konumuzla tamamen alakasız. Eğer senin 45 TL'ye takas ettiğin Rage'e PC'de 35 TL'ye tamamen sahip olabiliyorsam, eski oyunu değil, güncel BattleField 3'ü yine 35 TL'ye PC'de oynayabiliyorken konsolda bu fiyatın yanına yaklaşamıyorsam konsol oyunları daha ucuz demek garip oluyor.

Decepticon

14.10.2011 18:56:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

Evet korsancıyım o yüzden bf 3'ü orjinal alacam birçok aldığım oyun gibi.
Steam'ını söylesene bi

stun

14.10.2011 18:55:26

-1
araldan oyun alması için birinin salak olması gerekıyor.... ben oyunları 15 tl ile takaslıyorum... yenı oyunlar jelatinli olarak gelıyor oyunların arasındakı fıyat farkını oduyorum... fiyat farkı yoksa ve benım oyunum daha pahalıysa bana kart yazıyor... bana göre konsolda oyun oynamak çok çok daha ucuz... girin kegames yazın google a bakın... kargoylada yolluyorlar...reklam yapmak ıstemıyorum ama 160 tl tutturdunuz gidiyor... takaslayarak oynuyorum...ve elımde 160tl olsa Allah bilir kaç tane oyun gelir geçer o paraya elımden ...resistance 3 ile rage i takasladım şuan rage oynuyorum... 15 tl takas parası 20 tl fark birde 10 tl key parası ( resistance 3 tekı mp key oldugunu için fiyatı 10 tl duşuyor) 45 tl ye takaslayabılıyorum... aynı değerdekı bır oyunla takaslamak ısteseydım 15 tl ödiyicektim...konsol oyunları bana göre çok daha ucuz ...

Decepticon

14.10.2011 18:55:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

http://www.aralgame.com/ Ana sayfada BF3 fiyatlarına bak hem PC, hem Xbox360, hem de PS3 için. Hatta yazayım: Battlefield 3: PC: 99,99 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL FIFA 12: PC: 90,00 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL Diyeceksin ki, ben "Aral'dan almıyorum, yurt dışından daha ucuza getirtiyorum"... Olabilir, mantıklı. Ama yurt dışında PC oyunları da ucuz. Mesela hep alışveriş yaptığımız shopto.net'te indirimli fiyatlar: FIFA 12: PC: £25.85 (normalde £29.99) Xbox360: £37.85 (normalde £54.99) PS3: £37.85 (normalde £54.99) Hepsinin ötesinde Steam sağolsun, PC için birçok oyunda inanılmaz indirimler yapılıyor. Hatta eğer sadece CD-Key almak isteyen olursa, birçok oyunu kendi sitesinden indirip sadece CD-Key girebiliyorsun. Mesela böylece 30 TL civarına orjinal FIFA12, 65 TL civarına orjinal BF3 Limited Ed. sahibi olabiliyorsun PC'de. Konu konsol - PC tartışmasına dönsün istemiyorum, konsolları severiz sayarız her zaman ama bazı gerçekleri de gözardı etmemek lazım.
PSN'den FIFA 12'yi 30 tl'ye alabilirsin ps3 te mesela.Zaten biraz bekledin mi acayip ucuzluyor.Örneğin şu an JC 2 30 tl,Batman 35 tl,GoW 3 45 tl vs

musAKka

14.10.2011 18:28:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon Konsolda oyun pahalı diyorsun pc'de çok mu ucuz
http://www.aralgame.com/ Ana sayfada BF3 fiyatlarına bak hem PC, hem Xbox360, hem de PS3 için. Hatta yazayım: Battlefield 3: PC: 99,99 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL FIFA 12: PC: 90,00 TL Xbox360: 160,00 TL PS3: 160,00 TL Diyeceksin ki, ben "Aral'dan almıyorum, yurt dışından daha ucuza getirtiyorum"... Olabilir, mantıklı. Ama yurt dışında PC oyunları da ucuz. Mesela hep alışveriş yaptığımız shopto.net'te indirimli fiyatlar: FIFA 12: PC: £25.85 (normalde £29.99) Xbox360: £37.85 (normalde £54.99) PS3: £37.85 (normalde £54.99) Hepsinin ötesinde Steam sağolsun, PC için birçok oyunda inanılmaz indirimler yapılıyor. Hatta eğer sadece CD-Key almak isteyen olursa, birçok oyunu kendi sitesinden indirip sadece CD-Key girebiliyorsun. Mesela böylece 30 TL civarına orjinal FIFA12, 65 TL civarına orjinal BF3 Limited Ed. sahibi olabiliyorsun PC'de. Konu konsol - PC tartışmasına dönsün istemiyorum, konsolları severiz sayarız her zaman ama bazı gerçekleri de gözardı etmemek lazım.

RedTurkei

14.10.2011 18:19:08

0
35fps oynarsan oyunu orta halli bir bilgisayar 7sene gider belki daha fazla ki konsolda çok az oyun 30fps civarında pc her türlü avantajlı ayrıca arkadaşım kimseye böyle ithamlarda bulunma korsancısın yada başka birşey bu sahtekarlık anlamına gelir seni esefle kınıyorum ama heralde yaşın çok küçük

BSC Misafiri

14.10.2011 18:15:56

0
xbox360ın grafik işlemcisini amd, ps3ünkini de nvidia (o iş biraz farklı gerçi) yapıyor zaten konsol satınca da kazanıyor amd ve nvidia. PC için neden uğraşsınlar ki?

ultra_storm

14.10.2011 17:27:47

0
quote:

@ultra_storm Ben konsoldan bahsediyorum bu bir Konsolda oyun pahalı diyorsun pc'de çok mu ucuz bu iki(gerçi korsancısın biliyorum)
Evet korsancıyım o yüzden bf 3'ü orjinal alacam birçok aldığım oyun gibi.

bloodTime

14.10.2011 17:20:13

+1
Mactavish amd phenom x4 965 işlemci amd 6950 /gtx560 anakartı sen bul bu sisteme yakışır olsun,en az 650 watt psu al bende trmaltake'in 750 watt tougpower'i var 3. senemdeyim bana mısın demiyor tertemiz... ps3 yeni nesil konsollar çıktıktan sonrada devam eder...yeni nesil konsol cıkar 1 sene sonra da onu alırsın ...hemen alınmaz zaten :D....kısaca pc'ni 2.5 3 sene kullanırsın sonra 7/11 fiyatından satarsın:D...

Decepticon

14.10.2011 17:17:10

-2
@ultra_storm Ben konsoldan bahsediyorum bu bir Konsolda oyun pahalı diyorsun pc'de çok mu ucuz bu iki(gerçi korsancısın biliyorum)

ultra_storm

14.10.2011 17:16:39

-1
Mactavish- Pc topla sen daha 3 yıl var ps 4 de.

Mactavish-

14.10.2011 17:10:44

0
ekran kartları pek pahalı değil 200-300tl güzel kartlar var ya ps4 de az kaldı şimdi pc yi yenilicem ama ölür 2 seneye öyle düşünüyorum yeni nesilde bize takarlar yeni model kartları baksana şimdidien 6950 falan öneriyorlar yada ps4 beklicem hiç para harcamadn evet bloodtime m3retto ultra_storm alalım yorumları okadar r pc pc diyorsunuz :) tavsiye nedir tamam pc cisiniz ama şöyle genel bir yorum alıyım benide düşünün

bloodTime

14.10.2011 17:10:20

+1
RedTurkei Bende senin gibi düşünyorum ...40 fps'nin altına düşünce moralim bozuluyor konsolda da oyun oynadım ama son 2 senedir konsolu bu konuda yetersiz buluyorum...hatta birkaç konuda...kesinlikle grafik delisi değilim oyunların içeriğine ve senaryosuna da önem veririm ama gel gelelim konsoldaki yetersizlikler o zevki baltalıyor...bunlar benim tabi düşüncelerimdir fanlıkla alakası yok bunu da belirteyim... satışlar pcde daha fazla olsun ,oyunlar aynen pcye de gelsin konsola bakmayı değil adını bile anmayı istemem...zaten korsan olayı olmasaydı konsoldaki bazı avantajlar pc'ye de gelirdi...pcye şuan önem verilmiyor malesef...

ultra_storm

14.10.2011 17:03:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei Birde kusura bakmayında 400euro para veripte maximum 30fps oyun oynayanın aklından şaşarım. yemin ederim 40fps nin altına düşen oyunu oynam ben Pc nin handikapı Korsan Eğerki korsan satış olmasa ne konsol kalır nede Başka birşey.. Korsan almayın en azından oyun alabilecek kişiler almasın gerisine birşey diyemem onlar kullansın
Sanki çok ucuz konsol dediğin gibi tututurmuşlar ucuz diye 1 konsol oyunu 130 tl 3 tane oyun alsan o para ile iyi ekran kartı çıkar !

RedTurkei

14.10.2011 16:58:17

+2
Birde kusura bakmayında 400euro para veripte maximum 30fps oyun oynayanın aklından şaşarım. yemin ederim 40fps nin altına düşen oyunu oynam ben Pc nin handikapı Korsan Eğerki korsan satış olmasa ne konsol kalır nede Başka birşey.. Korsan almayın en azından oyun alabilecek kişiler almasın gerisine birşey diyemem onlar kullansın

ultra_storm

14.10.2011 16:50:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- herşey ortada adamlar yapamıyor veya bilerek yapmıyor ne fark eder bu oyun pc de akar
Bilerek yapmıyorlar konsolun gücü yetmiyor pc'de akar bu oyun dediğin gibi :D

Mactavish-

14.10.2011 16:47:18

0
herşey ortada adamlar yapamıyor veya bilerek yapmıyor ne fark eder bu oyun pc de akar

RedTurkei

14.10.2011 16:46:41

0
pc de oyun denemek kolay para konsolda filan demişler hikaye test edilen korsan oyun veya beta eğerki kaliteli ise hemen satın alınır BF3 te olduğu gibi daha şimdiden 2mn satış 3 yılda yapıyor konsol bu oranı saçmalık para konsoldaymış blizzardın kazandığını kim kazanıyo geçenlerde bir yaıda okudum yılın ilk çeyreğınde 1bilion dolar paraya bak ne konsola yav ne konsolu

bloodTime

14.10.2011 16:41:39

+2
Adamlar bu işin universitesini okuyor yıllarını oyun yapmakla geçiriyor... bizim konsol oyuncusu da çıkmış bence şöyledir böyledir deyip teknik detayları hiçe sayıp kafasna göre senaryo uyduruyor... şuana kadar exc oyunlarda dahil böyle haritalara olanak veren çoklu araç kullanımına olanak veren aksiyon dolu bi oyun göremediniz ...böyle bir oyunda 3D kullanımı ne kadar mantıklı... Decepticon evet crysis 2 'de çok iyi grafiklere sahipti ama bu bf3 crysis 2 değil...gerçi zamanında cryteki yerden yere çok vurdunuz grafikleri berbat diye... o muhabbetleri çok iyi bilirim hatta dice'den meded umanları da hatırlıyorum...geçin bunları geçin... Bu nasıl bi fanatikliktir anlamış değilim konsola laf yok! 6 senelik çöp olmuş bir konsola laf atan oyuncu fanboy,laf atan firma bi bktan anlamıyor...tamamen saçmalık...

ultra_storm

14.10.2011 16:36:47

-1
quote:

Beta berbattı konsolda!Crysis 2 grafikleri 3d ile konsolda mükemmeldi bence.9 ay önce çıkan Crysis 2 konsolda daha iyiyse bunda konsolların değil Dice'ın suçu var.Biliyorum eksileyeceksiniz eksileyin.Neymiş bf multi mw single gördük bf multiyi homefront demo daha keyifliydi demo olmasına rağmen
Battlefield 3'ün grafiği crysis 2 den daha iyi bir kere dice'nin %1 bile suçu yok konsolların artık çoktan ömrünü dodurmuş donanım parçalarını suçu bu !

Decepticon

14.10.2011 16:33:39

-3
Beta berbattı konsolda!Crysis 2 grafikleri 3d ile konsolda mükemmeldi bence.9 ay önce çıkan Crysis 2 konsolda daha iyiyse bunda konsolların değil Dice'ın suçu var.Biliyorum eksileyeceksiniz eksileyin.Neymiş bf multi mw single gördük bf multiyi homefront demo daha keyifliydi demo olmasına rağmen

Mactavish-

14.10.2011 16:25:18

0
evet veriyor biliyorum bizzat kendim denedim onu bırak 120-150TL ye aldığın kartta geçiyor ama konsolda ben excler pc de olmayan oyunlar rdr vs street fighter fifa yarışlar falan var onları oynuyorum gerisi bağlamaz diğerlerini pc de oynarım zaten bide konsol portu olan özenilmemiş oyunlarada bulaşmam pc de

musAKka

14.10.2011 16:24:46

+2
3D demek, mevcut FPS'yi iki katına çıkarmak zorunda kalmak demektir. Zaten performans sebebiyle konsolda gerek grafiklerde, gerek maksimum oyuncu sayısısında kısıntı yapıldı. Konsola 3D ekleniyor olsaydı asıl o zaman konsol kullanıcılarının ayaklanması gerekirdi "madem oyun 3D kaldırabiliyor, neden grafikleri düşürdünüz?" diye... Hepsinin ötesinde PC'de 3D desteği olsa dahi bunu kullanacak sistem sayısı azınlıkta. Sistem kaldırsa dahi en fazla single player modunda denenir, oynanır. Ama multi'de istisnalar hariç kimse kullanmaz. 3D teknolojisinin özellikle oyun dünyasında hala eksikleri var, onlar tamamlanıncaya kadar oyuncular çok fazla tercih etmeyecektir.

ultra_storm

14.10.2011 16:22:18

0
Konsolboylar basmış eksileri 450 gts bile kat kat daha iyi gtfik veriyor konsoldan halbuki o kart 200 tl sıfırı görün artık gerçekleri !

Mactavish-

14.10.2011 16:21:47

0
yetmezse yetmez çokta tın nasıl olsa pc de oynucam ama amaç ortada (-) ler teşekkürler ^^

ultra_storm

14.10.2011 16:19:02

0
M3rett0 Katılıyorum 3d'yi açınca fps yarı yarıya düşüyor 3d olmadan bile kötüyse bide 3d olunca düşünün.

MertLIVE

14.10.2011 16:18:53

-1
3D olsa bile kullanmıyordum zaten.

M3rett0

14.10.2011 16:15:27

0
PC'deki grafikleri kısıp konsola çıkarıyorlar zaten oyunu ve bu halde stabilizasyon sorunları çıkarken bir de 3d eklemeye çalışırlarsa ne olur siz düşünün... 3d'siz oynamak mı iyidir yoksa stabil oynamak mı, karar konsol oyuncularının...

ultra_storm

14.10.2011 16:12:43

0
quote:

Bence bilerekten PC'ye daha fazla özellik koyuyorlar. Mantık olarak düşündüğümde de benim haksız olmadığım ortaya çıkıyor; PS3'te de 3D desteği var ama PC ye koyuyorlar. PC'de olup PS3'te olmayan özellikler için "PC daha güçlü ve konsollarda bu özelliği kullanamıyoruz" diyorlar ama 3D konusunda da mı PC daha güçlü ve 3D sadece PC'de mi kullanılıyor? Yeme bizi DICE Anlaşıldı bunlar oyunu orjinal almamızı istemiyorlar. Bizde isteklerini seve seve gerçekleştirelim o zaman.
Bişip bilmeden konuşma battlefeild 3'ün grafikelri zaten konsolda kötü bide 3d'yi açınc dahada kötü olcak ozaman hiç olmasın daha iyi ha crysis 2 falan diyorsanız battlefield 3'ün grafiği daha iyi o oyunlardan !

aygun61

14.10.2011 16:09:19

-3
Bence bilerekten PC'ye daha fazla özellik koyuyorlar. Mantık olarak düşündüğümde de benim haksız olmadığım ortaya çıkıyor; PS3'te de 3D desteği var ama PC ye koyuyorlar. PC'de olup PS3'te olmayan özellikler için "PC daha güçlü ve konsollarda bu özelliği kullanamıyoruz" diyorlar ama 3D konusunda da mı PC daha güçlü ve 3D sadece PC'de mi kullanılıyor? Yeme bizi DICE Anlaşıldı bunlar oyunu orjinal almamızı istemiyorlar. Bizde isteklerini seve seve gerçekleştirelim o zaman.

hell77

14.10.2011 16:06:51

+3
Mactavish- Saçmalama ya asıl para konsolda var nvidea ile anlaşsan ne olur her zaman konsollar daha iyi para kazandıracak.donanım yetmiyo kabul ediceksin bunu

ultra_storm

14.10.2011 16:06:16

-2
Konsolların gücü yetmiyordur :D

Mactavish-

14.10.2011 16:03:11

-8
nvdia amd anlaşmalar yapıp kitleyi pc ye çekmeye çalıyorlar sonra konsollar yetmiyor 24 kişi yok 3d yok inanan inansın ben inanmıyorum 3d tv yok bende olanlar düşüsün

acdesign55

14.10.2011 16:02:17

-2
Ve - savaşları başlar.

BSC Misafiri

14.10.2011 15:58:45

0
düşünüyorumda çok geri kafalı insanlar var ___ bu arada bf 3 ün yeni maplerindeki haberi okudum mapler süper düne göre yarın yani bugün 5 tane daha map tanıtımı yapılacagnı sölediler halen gelmedimi sabırsızlıkla bekliyorum haaritalar süper

BSC Misafiri

14.10.2011 15:58:38

+4
Eywallah dıce bi tek siz önemsiyorsunuz pcyi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız