Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1 Youtube'ta Call of Duty: Infinite Warfare'i Ezdi


   Battlefield 1 duyurusu ile birlikte oyuncularda büyük heyecan yaratmayı başardı. Bunu sitemizdeki yorumlar bir yana sosyal medyada da görebiliyoruz. Youtube'taki beğeni sayısı da bunun kanıtı. Call of Duty: Infinite Warfare ise tam tersi bir etki yaratmış gibi görünüyor.
 
   Bildiğiniz gibi Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare her iki firmanın youtube kanalları aracılığıyla duyuruldu. O nedenle bu sayfalardaki beğeni ve beğenmeme oranları büyük önem arz ediyor. İşin ilginç yanı her iki oyun da farklı rekorlara imza attı.
 
    Call of Duty: Infinite Warfare'in çıkış videosu yaklaşık 1.5 milyon dislike (beğenmeme) sayısı ile youtube'un en beğenilmeyen 10 videosu arasına girdi. Diğer taraftan Battlefield 1 ise 1.1 milyon civarında beğeni (like) alarak youtube'un en beğenilen videolarından biri oldu. Bu videoyu beğenmeyenlerin sayısı ise sadece 20.000 kişi olmuş.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Uncharted 4'ün Frame Rate Testi Yapıldı Inferno'dan İlk Fragman Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2016 17:20:17

0
Alkanında ne fanı olduğunu gördük.

Guest-BB2CECC18

12.5.2016 14:08:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Ben oyun kötü demedim ki. Gectigi zaman dilimini ve teknolojinin abartilmasini begenmemisler olabilir.Ben call of dutynin o Futuristik yapisini begenmedigim icin oyunu begenmedim. O çağı beğenenler gidip oynasınlar banane.
COD LİKE : 319.658 DİSSLİKE : 1.844.730 BATTLEFİELD LİKE : 1.382.459 DİSSLİKE : 24.685 Ben bundan bahsediyorum senden değil.

prodigy842

12.5.2016 11:48:39

0
Ben oyun çıkınca göreceğim. Bakalım en çok kim satacak. COD'un eline su dökemezler. Su.

Vustic

12.5.2016 08:10:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Birinde gelecek teması birinde geçmiş teması. Gelecek teması var diye oyun kötü olmuyor. Sanırım üst üste aynı gelecek teması işlenmesi oyuncuları baydı. Ama bu kadar disslike almasının sebebi fanboyluk 1.5 milyon disslike 200 bin like var şaka gibi Ben gelecek temasını seviyorum geçmiş hoşuma gitmiyor. Eski silahlar gelişmemiş tanklar , uçaklar , eski giysiler bana göre değil. Ama BF1'in multisi güzel olur atlar , eski uçaklar , tanklar vb. kullanmak zevk verir.
Ben oyun kötü demedim ki. Gectigi zaman dilimini ve teknolojinin abartilmasini begenmemisler olabilir.Ben call of dutynin o Futuristik yapisini begenmedigim icin oyunu begenmedim. O çağı beğenenler gidip oynasınlar banane.

Guest-E851F29FD

11.5.2016 21:16:29

0
Bence bu oyunun adı Battlefield 1 değilde Battlefield 5.1 olmalıydı.Bu şekilde numara düzenini bozmadan 1. cihan harbine gönderme yapabilirlerdi

Serinyer

11.5.2016 18:45:05

0
Ben şahsen COD 'un single player modunu BF'nin de multiplayer modunu seviyorum.O kadar COD aldım hep single player oynayıp bıraktım çünkü multiplayer da savaş ortamını sadece BF verebiliyor.

KortX

11.5.2016 07:53:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dovahkiin Ben bu kadar nefretin nereden geldiğini anlamadım yav. Adamlar değişiklik yapmasa sövülüyor, uzaya çıksalar sövülüyor. Belki daha eğlenceli bir oynanış sunacak ne biliyorsunuz? Not: En son oynadığım CoD MW2
B*kunu çıkarmadan yapsalar sövüleceğini sanmıyorum. Uzay temalı oyunlar piyasada çöp gibi var zaten. Kaç tane CoD serisi çıktı bugüne kadar ben sayamadım açıkçası . Ayrıca CoD MW2'ye kadar oynamanı öneririm. Özellikle CoD 2'den sonra MW 1 efsanedir.

aurosonic

10.5.2016 23:13:11

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.
Daha gerçekleşmemiş olayları ve keşfetmediğimiz teknolojileri barındırıyor Activision yeni oyununda. Böyle olunca da oyundan zevk alamıyorsun. Hiç bir canlı ay dan başka gezegene ayak bile basamamışken adamların atmosfer dışında savaşmasını geçtim bide başka gezegende savaşıyorlar. Abuk subuk Star Wars vari silahlar, saçma sapan yürüyen robotlar, duvarlardan koşturmalar, crysisdeki gibi uzun zıplamalar, bildiğin arcade fps oyunu. Uzay oyunu istesem Destiny var Hoplamalı zıplamalı oyun istesem Crysis var Robotlar vs istersem Titanfall var bunlar bilim kurgu oyunları. Activision Modern Warfare havasında bi oyun yapabilirdi en azından. Şuan 1.6 milyon beğenmeyen kişi benim gibi düşünüyordur. BF1 in trailerını hemen hemen her gün 2-3 kez izliyorum. Bağımlılık yaptı resmen.

Sean john

10.5.2016 21:51:54

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.
mount and blade flan hiç oynamayalım ozaman bu mantıkla

Dovahkiin

10.5.2016 21:17:08

0
Ben bu kadar nefretin nereden geldiğini anlamadım yav. Adamlar değişiklik yapmasa sövülüyor, uzaya çıksalar sövülüyor. Belki daha eğlenceli bir oynanış sunacak ne biliyorsunuz? Not: En son oynadığım CoD MW2

2K

10.5.2016 20:36:37

0
COD'un videosunu bende beğenmedim fakat o kadar da en fazla beğenilmeyen videolardan biri olacak bir yanını göremedim. Kaç senedir hep aynı şeyi gördüğüm için söylüyorum gerek bu forumda gerek başka forumlarda her sene her COD oyunu çıkmadan yerin dibine sokuluyor içimden diyorum ki bu sefer rekor kırmayacak az satacak sonra çıkıyor ve haberlere satış rakamlarına bakıyorum yine rekor kırmış deli gibi satmış. Sanırım çok kötülenen bir şeyi kötülemek alışkanlık haline geliyor ama yine yerin dibine sokan adamlar gidip satın alıyor. Ben COD'u öyle aman aman seven biri değilim fakat her oyununu oynadım ve yeni oyunu da alacağım sırf meraktan, Online modu bana daha çok uygun olduğu için düşünmeden 10 dakikalık, küçük haritada maçlar için. Battlefield harika gözüküyor güzel bir fragman ama gameplay videosu görmedik oyun nasıl olacak pek bir bilgimiz yok o yüzden sırf fragmanlardan yorum yapmak pek doğru gelmiyor umarım gösterdikleri gibi güzel olur.

senjido

10.5.2016 19:54:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Trailer iyi diye oyun güzel süper olacak diye bişey yok cgı zaten hep trailer umarım güzel olur cod'un hali belli zaten.
traileri cgidan ibaret gördüysen tekrar bir izlemeni tavsiye ederim.

BSC Misafiri

10.5.2016 18:07:47

0
Trailer iyi diye oyun güzel süper olacak diye bişey yok cgı zaten hep trailer umarım güzel olur cod'un hali belli zaten.

Final Getsuga Tenshou

10.5.2016 17:58:22

0
Önceki senelerde yeni bir Battlefield çıkmadığı için tepkileri pek önemsemedi Cod ama bu sene yerin dibine girecek.

Wayward Son

10.5.2016 17:35:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: FoxiDogi
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son BF beni ciddi anlamda korkutuyor. SW:BF'nin fragmanlarını hatırlayın. Bir SW fanboyu olarak çıldırmıştım. Ancak ortaya çıkan sonuç ortada. Fragmanlardaki etkinin 10'da biri oyunda yoktu. Şimdi yine müthiş bir fragman ancak gelecek için endişelerim devam ediyor. Zira BC serisi dışında senaryo modunda başarı yakalayamayan bir firma Dice. Seven Nation Army falan gaz verdi ama oyun ne olacak? Muamma. MP kısmı için ise şu an için bir şey demiyorum, ortada bir fragman vs. yok. Ancak silah çeşitliliğinin az olacağı da aşikar. Tıpkı SW:BF gibi bu olay bir problem yaratmaz umarım. Umarım ben yanılırım da fragmandaki heyecanı her an yaşarız. E3'te göreceğiz artık. Ayrıca pek umudum olmasa da bir BC3 duyurusu beni anında ön siparişe iter.
Swbf fragmanindaki grafik kalitesini oyunda da verdi bence(grafikten bahsediyorsunuz sanirim) bc3 duyurusu dedinizde, yani sirf isminin bad company mi olmasi lazim?
Hocam grafikle ilgili en ufak bir gönderme yapmadım. Onu nerden çıkardın? SW:BF genel anlamda iyi değildi. Çeşitlilik olsun, harita kalitesi vs. olsun. Senaryo olmamasını yadırgamamıştım zira BF serilerinde öze dönüş yapılıp direkt senaryo modları atılmalı diye düşünüyorum. Dice yapamıyor çünkü. Akılda kalan bir noktası olmuyor. "Ben yıllardır BF'yi senaryosu için oynarım" diyen adamların alayı BF3 ve sonrasından bahsediyor. BF2 belki de şu ana kadar çıkmış en iyi MP oyunlardan biridir. Senaryosu mu vardı? BF1 için de SW:BF ile benzer endişelere sahibim. 6 saatlik senaryoda fragmandaki etkiyi yaratabilirler, yaratan oyun var (MW 1&2). Ama BF serilerinin odağı olan çoklu oyuncu konusunda ciddi endişelerim bulunuyor. Öyle bir hype oluştu ki, BF1 inanılmaz bir oyun olacak, bütün ödülleri silip süpürecek vs. Yok öyle bir şey. Daha tek fragman izledik o da senaryo. Oyunun can damarı MP ne olacak? "Günümüz silahlarından sıkıldık" diyen adamlar, kısıtlı silah ve alet-edevat yelpazesini beğenecekler mi? 1. Dünya Savaşı bizi ilgilendirdiği için ayrıca oyun Türkçe geleceği için oluşan heyecanı anlayabiliyorum. Ama iyi bir oyun istiyorum, sadece bizden de bahsedecekler diye kötü bir oyuna elimi sürmem. Tekrar söylüyorum, umarım yanılırım.

FoxyDogy

10.5.2016 17:02:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son BF beni ciddi anlamda korkutuyor. SW:BF'nin fragmanlarını hatırlayın. Bir SW fanboyu olarak çıldırmıştım. Ancak ortaya çıkan sonuç ortada. Fragmanlardaki etkinin 10'da biri oyunda yoktu. Şimdi yine müthiş bir fragman ancak gelecek için endişelerim devam ediyor. Zira BC serisi dışında senaryo modunda başarı yakalayamayan bir firma Dice. Seven Nation Army falan gaz verdi ama oyun ne olacak? Muamma. MP kısmı için ise şu an için bir şey demiyorum, ortada bir fragman vs. yok. Ancak silah çeşitliliğinin az olacağı da aşikar. Tıpkı SW:BF gibi bu olay bir problem yaratmaz umarım. Umarım ben yanılırım da fragmandaki heyecanı her an yaşarız. E3'te göreceğiz artık. Ayrıca pek umudum olmasa da bir BC3 duyurusu beni anında ön siparişe iter.
Swbf fragmanindaki grafik kalitesini oyunda da verdi bence(grafikten bahsediyorsunuz sanirim) bc3 duyurusu dedinizde, yani sirf isminin bad company mi olmasi lazim?

CrystalChamp

10.5.2016 16:49:08

0
Bu insanlar bu değerlendirmeleri oyunun iyi veya kötü olacağını öngörerek yapmıyorlar. Oyun severlerin görüşlerini, beklentilerini ne kadar ciddiye alıp almadıklarıyla alakalı bir orantı söz konusu. Kısaca COD ikinin keyfine göre iş yapıyor.

KoRnTuNeS

10.5.2016 16:45:55

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.
artık 2000lerde değiliz, bu uzay teması milenyumun ilk yıllarında popülerdi ve bitti. daha b.kunu çıkarmaya gerek yok. tabi fanboylar için fark etmiyo, oyunun kapağında call of duty yazsın yeter, adamlar çöp yapsa yine rekor kırdırır bu fanboylar.

qubee

10.5.2016 15:57:26

+5
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.
Ben destiny ve halo yu çok severek oynamıştım. Demekki bu sayede insanlığın uzayda kolonileşmeye başlaması için baya bir destekte bulunmuşum haberim yok. Gören de NASA bütçesinin call of duty satışlarından kazanıyor sanır :D

Bismarckk

10.5.2016 15:35:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears Başlık böyleyken birazdan buralarda neler olacak neler. Oyunlar hakkında yorumum iki oyunuda çıkmadan bu kadar yermek veya bu kadar övmek mantıklı değil. 2 dakikalık trailerdan oyun değerlendirmesi yapmam.
Doğru ancak iki oyunun konu bakımından çok farklı olması ve oyuncuların futuristik havadan aşırı bıkması bir patlama yarattı ayrıca 1.dünya savaşının çok az işlenmiş bir tema olması ve 2.dünya savaşı atmosferine yakın bir havada olması herkesi çok heyecanlandırdı

Pablo Boss

10.5.2016 15:31:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Birinde gelecek teması birinde geçmiş teması. Gelecek teması var diye oyun kötü olmuyor. Sanırım üst üste aynı gelecek teması işlenmesi oyuncuları baydı. Ama bu kadar disslike almasının sebebi fanboyluk 1.5 milyon disslike 200 bin like var şaka gibi Ben gelecek temasını seviyorum geçmiş hoşuma gitmiyor. Eski silahlar gelişmemiş tanklar , uçaklar , eski giysiler bana göre değil. Ama BF1'in multisi güzel olur atlar , eski uçaklar , tanklar vb. kullanmak zevk verir.
arkadaş bu kadar uzun yazmana gerek yok sen de cod dislike warfare fanboyosun işte. sana saturn gezegeninde iyi oyunlar call of duty, mw3 den sonra bitmiştir açık ve net.

BSC Misafiri

10.5.2016 15:06:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son BF beni ciddi anlamda korkutuyor. SW:BF'nin fragmanlarını hatırlayın. Bir SW fanboyu olarak çıldırmıştım. Ancak ortaya çıkan sonuç ortada. Fragmanlardaki etkinin 10'da biri oyunda yoktu. Şimdi yine müthiş bir fragman ancak gelecek için endişelerim devam ediyor. Zira BC serisi dışında senaryo modunda başarı yakalayamayan bir firma Dice. Seven Nation Army falan gaz verdi ama oyun ne olacak? Muamma. MP kısmı için ise şu an için bir şey demiyorum, ortada bir fragman vs. yok. Ancak silah çeşitliliğinin az olacağı da aşikar. Tıpkı SW:BF gibi bu olay bir problem yaratmaz umarım. Umarım ben yanılırım da fragmandaki heyecanı her an yaşarız. E3'te göreceğiz artık. Ayrıca pek umudum olmasa da bir BC3 duyurusu beni anında ön siparişe iter.
aynen öyle bir yandan harika bir ww1 teması var diyorum bir yandanda bf 3 ve bf 4'ki senaryo modundaki kalitesizlik aklıma geliyor öyle oluncada beni düşündürüyor ama mo kısmının iyi olacağı kesin gibide senaryo konusunda dice şu ana kadar pek bir şey başaramadı

007css

10.5.2016 14:34:13

0
Call of Duty her türlü satacağını bildiği için özünden iyice kaydı. Yeni bir gelecek temalı ticari 3 leme çıkarma peşinde. Ghost tan sonrasını oynamadım zaten.Bu şekilde de giderse Call of Duty benim için tozlu raflara kaldırılır.

alito

10.5.2016 14:33:43

+1
İki sunum arasında uçurum var resmen. BF1 sunumu adrenalin salgılatırken, COD IW uykumu getirmişti. Sanırım birçok kişi aynı hissi yaşamıştır. İki oyun arasındaki sonucun böyle olması hiç şaşırtıcı olmadı, oyuncular gelecek temasından bıktı artık kabul etsinler bunu.

BSC Misafiri

10.5.2016 14:15:11

+10
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.
Bu ne demek şimdi? Uzay çağı oyunlarını sevmeyince teknoloji gelişmiyor mu? CoD oynuyan adam BF 1. dünya savaşını verdiği için daha mı ileri görüşlü olacak? Mantıksız mantıksız konuşma be kardeşim.

Fmercury

10.5.2016 13:53:59

0
Olsun! Cod daha fazla yorum almış youtube'da asdafsdafs...

Master_Evil

10.5.2016 13:47:26

+1
adamlar iyi rezil oldu

EXios

10.5.2016 13:25:00

0
Gayet normal.

BSC Misafiri

10.5.2016 13:13:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Başlık böyleyken birazdan buralarda neler olacak neler. Oyunlar hakkında yorumum iki oyunuda çıkmadan bu kadar yermek veya bu kadar övmek mantıklı değil. 2 dakikalık trailerdan oyun değerlendirmesi yapmam.
Bu sitede hayatım boyunca gördüğüm en mantıklı yorum, tebrik ederim.

Redunay

10.5.2016 13:02:27

0
Activision öyle bir video yapmışki beğenilesi bir yanı yok. EA ise öyle bir video yapmışki beğenmemene imkan yok. Ama gel gelelim satışlarda cod yine ezecek.

Candaroglu37

10.5.2016 13:00:58

+1
call of duty o kadar bitirdi ki kendini benim gibi ağır cod fanı olan bir adamı bf trailerını ağzından salya akarak izlettirdi

Mr xXx

10.5.2016 12:54:59

0
Normalde call of duty severim ama bu sefer bastım eksiyi!!!! 1 battlefield a artı

BSC Misafiri

10.5.2016 12:46:49

0
Bilim kurgudan nefret eden arkadaşlar, siz ilerlemeyin olur mu? Hep 2016 yılında kalın. Yarın öbür gün Mars'a falan gidecek olsak tutun NASA'nın kulağından at arabası falan yapmalarını, uzay gemisi gibi çocukça şeylerle uğraşmamaları gerektiğini söyleyin.

BSC Misafiri

10.5.2016 12:46:36

+4
Daha Ea Titanfall 2 yi göstermedi bile. O da gün yüzüne çıksın, Activision nihayet hayatının sillesini sağlı sollu yiyecek.

HIGHER

10.5.2016 12:21:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Başlık böyleyken birazdan buralarda neler olacak neler. Oyunlar hakkında yorumum iki oyunuda çıkmadan bu kadar yermek veya bu kadar övmek mantıklı değil. 2 dakikalık trailerdan oyun değerlendirmesi yapmam.
çok doğru

Wayward Son

10.5.2016 12:17:20

+2
BF beni ciddi anlamda korkutuyor. SW:BF'nin fragmanlarını hatırlayın. Bir SW fanboyu olarak çıldırmıştım. Ancak ortaya çıkan sonuç ortada. Fragmanlardaki etkinin 10'da biri oyunda yoktu. Şimdi yine müthiş bir fragman ancak gelecek için endişelerim devam ediyor. Zira BC serisi dışında senaryo modunda başarı yakalayamayan bir firma Dice. Seven Nation Army falan gaz verdi ama oyun ne olacak? Muamma. MP kısmı için ise şu an için bir şey demiyorum, ortada bir fragman vs. yok. Ancak silah çeşitliliğinin az olacağı da aşikar. Tıpkı SW:BF gibi bu olay bir problem yaratmaz umarım. Umarım ben yanılırım da fragmandaki heyecanı her an yaşarız. E3'te göreceğiz artık. Ayrıca pek umudum olmasa da bir BC3 duyurusu beni anında ön siparişe iter.

ankara

10.5.2016 11:55:10

+6
O beğenmeyen 20.000 kişide Activision çalışanları ve Call of Duty fanları

BSC Misafiri

10.5.2016 11:54:57

+1
Yeni ve dlc tuzağı olacak, pahalı olacak ve de yapımcısı oyuncu düşmanı bir oyundan medet umar olduk sayende CoD... BF de sütten çıkmış ak kaşık değil ama bizi bu hale düşürenler utansın.

BorgaXxX

10.5.2016 11:53:34

+1
Artık bir şekilde Cod 4 Modern Warfare'ı edinip Infinite Warfare'ı satacağım.Zerre umrumda değil yeni oyunları.

Guest-BB2CECC18

10.5.2016 11:47:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vustic Trailer bile ne olacagina isaret degil mi? Birinde robotlar,uzay çağı diğerinde 1. Dünya savaşı. Yani bi yargıda bulunmak için yeterli sebep var.
Birinde gelecek teması birinde geçmiş teması. Gelecek teması var diye oyun kötü olmuyor. Sanırım üst üste aynı gelecek teması işlenmesi oyuncuları baydı. Ama bu kadar disslike almasının sebebi fanboyluk 1.5 milyon disslike 200 bin like var şaka gibi Ben gelecek temasını seviyorum geçmiş hoşuma gitmiyor. Eski silahlar gelişmemiş tanklar , uçaklar , eski giysiler bana göre değil. Ama BF1'in multisi güzel olur atlar , eski uçaklar , tanklar vb. kullanmak zevk verir.

senatorts

10.5.2016 11:33:00

+4
tüm youtube hesaplarından girip 1 dislike attım . pişman degilim

Mover001

10.5.2016 11:32:38

+23

Vustic

10.5.2016 11:32:29

+5
Trailer bile ne olacagina isaret degil mi? Birinde robotlar,uzay çağı diğerinde 1. Dünya savaşı. Yani bi yargıda bulunmak için yeterli sebep var.

Guest-BB2CECC18

10.5.2016 11:16:45

+4
Başlık böyleyken birazdan buralarda neler olacak neler. Oyunlar hakkında yorumum iki oyunuda çıkmadan bu kadar yermek veya bu kadar övmek mantıklı değil. 2 dakikalık trailerdan oyun değerlendirmesi yapmam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız