Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman Fragmanında CGI Yokmuş

 
Geçtiğimiz hafta, sosyal medyayı bir anda ele geçiren yeni Batman filminin ilk fragmanı yayınlanmıştı. Fragman büyük bir çoğunluk tarafından sevildi. Haliyle bu kadar popüler olunca da birkaç günde bir filmden yeni bilgiler paylaşılıyor.
 
The Batman filminde Jim Gordon rolünü oynayan Jeffrey Wright, geçtiğimiz gün SiriusXM ile yaptığı bir röportajda fragmandan küçük bir detay paylaştı. Söylediğine göre fragmanda gösterilen herhangi bir sahnede CGI kullanılmamış, tamamen saf çekimden oluşuyormuş.
 
Filmin görüntü yönetmenliği aslında en çok heyecanlanmamız gereken konu. Daha önce buradaki yazıda neden görüntü yönetmenliğine ekstra heyecanlanmamız gerektiğini açıklamıştım.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman yeni film konusu vizyon tarihi
G.I. Joe'nun Spin-off Filmi "Snake Eyes" Ertelendi Riot Games'in Yeni Masa Oyunu Tellstones: King's Gambit'ten İlk Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız