Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Origins'ten Yeni Görseller


     Batman: Arkham City ve Arkham Asylum gibi başarılı oyunlarından ardından duyurulan Batman: Arkham Origins'ten yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde Batman'in düşmanlarını görme şansı yakalıyoruz.
 
    Oyunun grafiksel olarak serinin önceki oyunlarının gerisinde kalmayacağını bu ekran görüntülerine bakarak söyleyebiliriz. Warner Bros. Games Montreal tarafından geliştirilecek oyun bizi hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor.
 
 
     


Bu haberin bağlantısı
URL
Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
CD Projekt: DRM Oyuncu Haklarını İhlal Ediyor Scribblenauts Unmasked Duyurulabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GorkemM1903

27.4.2013 13:56:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Orta Bacak Batman serisi bence devam etmeliydi geçmişe hiç dokunmamalıydılar. 3 oyun ile seriyi bitirmeleri gerekirdi çünkü 4-5 oyun olursa Cod'dan veya AC'den farkı olmaz ki büyük bir ihtimal ile Batman'i 4 oyun yapacaklar o da devam oyunu olacaktır.
Her çok oyun çıkaran COD olcak diye birşey yok.COD un konusu ve oynanışı stabil. Vur hedefe git,sonraki görev. Batman adventure tarzı oyun COD gibi kbak tadı vereceğini sanmam.Ha bu arada COD a da laf atmıyorum

Dark-Samurai

27.4.2013 12:09:16

0
merakla bekliyoruz.

Orta Bacak

27.4.2013 11:57:08

-4
Batman serisi bence devam etmeliydi geçmişe hiç dokunmamalıydılar. 3 oyun ile seriyi bitirmeleri gerekirdi çünkü 4-5 oyun olursa Cod'dan veya AC'den farkı olmaz ki büyük bir ihtimal ile Batman'i 4 oyun yapacaklar o da devam oyunu olacaktır.

BSC Misafiri

27.4.2013 09:37:58

-1
İyide bunlar gameinformerda gösterilmişti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız