Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman Arkham Knight'da Man-Bat'i Görebilecek miyiz?


      Bu sene çıkacak olan Batman serisinin son oyunu Batman: Arkham Knight'ın sabırsızlıkla beklenen oyunlar arasında olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Peki Batman: Arkham Knight'da bizi hangi korkulu düşmanlar bekliyor?
 
     Oyuna ismini veren Arkham Knight'dan başka pek bilgimiz olmadığı bu konu hakkında küçük bir söylenti dolanıyor. Arkham City'de Ra’s Al Ghul'u seslendiren Dee Bradley Baker'ın IMDB sayfasında Man-Bat'i seslendireceği görülüyor. IMDB'de böyle bir bilginin verilmesi oyunda Man-Bat'i görebileceğimize işaret olsa da, resmi bir duyuru olmadığından kesin olarak göreceğimizi söyleyemeyiz.

     Bilmeyenler için isim olarak buğulu sesli karakterimizin tam tersi olan Man-Bat hakkında biraz bilgi verelim. Dr. Kirk Langstrom adında hayatını yarasalara adamış bir bilim adamı yarasalar üzerinde yaptığı deney sırasında bir şeylerin ters gitmesi sonucunda yarasa benzeri bir yaratığa döner: Man-Bat. Bu yaratık, çizgi romanlarda bazen Batman'le işbirliği yapsa da Batman: Animated Series'de azılı bir suçlu olarak karşımıza çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamerspective.com Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Cult County'nin Yapımcısı, Oyunun Kickstarter Projesinin Başarısız Olması Hakkında Konuştu Yeni Call of Duty Oyunu, Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Gelsin Kampanyası Başlatıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

5.5.2014 01:42:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun çok süper onu söylemek lazım. Süper kahramanı en güzel oyuna aktaran bir yapım Batman oyunu. Filmi de keza öyle. Ama Harley Quinn i filme neden koymadılar onu bir türlü anlayamadım. Penguen, Joker gibi bence Batman ile özdeşmiş bir isimdi Harley quinn.
Oyunda da Harley i çok iyi işlemişlerdi ve çok keyif almıştık.
joker ortaya ilk çıktığında soloydu sonradan akıl hastenesinde harley ile tanışıyor (bunun doktoru) harley buna aşık oluyor kaçırıyor vs vs.

BSC Misafiri

5.5.2014 01:23:02

0
Oyun çok süper onu söylemek lazım. Süper kahramanı en güzel oyuna aktaran bir yapım Batman oyunu. Filmi de keza öyle. Ama Harley Quinn i filme neden koymadılar onu bir türlü anlayamadım. Penguen, Joker gibi bence Batman ile özdeşmiş bir isimdi Harley quinn. Oyunda da Harley i çok iyi işlemişlerdi ve çok keyif almıştık.

bozcan

4.5.2014 19:44:03

0
Harley Quinn favorim :)

sfgsfgsfg

4.5.2014 18:42:19

0
Joker Dönecek buraya yazıyorum.

BSC Misafiri

4.5.2014 17:37:53

+3
Penguen , Scarecrow , Harley Quinn , Two Face , Riddler kesinleşmiş villian'lar . Onun dışında ben yine Deadshot , Bane , Poison Ivy bekliyorum fakat bunlar geçen oyunlarda da vardı farklı karakterler de olmalı serinin son oyunu olduğu için villian sayısı geniş tutulmalı bu sayede seneryoda uzar ve umarım sıkıcı bir hale de bürünmez .

orfur

4.5.2014 17:12:48

0
Batman Animated Series de düşmandan çok bir hayvan gibi davranıyordu amacı suç işlemekten çok dr kirk i ele geçirmeye çalışıyordu

David Attenborough

4.5.2014 15:27:38

-1
Keşke sonu diğer oyunlar gibi klişe şekilde bitmese.

hitaf1453

4.5.2014 14:52:02

0
gerçek yarasa adamla batman kapışması süper olur :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız