Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back to the Future'dan Yeni Karakter

Officer Parker
 
     Back to the Future'un ikinci bölümü olan Episode 2: Get Tannen'in çıkışına yaklaştıkça yeni bölümde karşılaşacağımız karakterlerden biri tanıtıldı: Officer Parker.
 
     Officer Parker, Jennifer'ın (Marty'nin kız arkadaşı) büyükbabası oluyor. İkinci bölümde, Hill Valley'in iyi insanlarından biri olan Parker'ın Tannen çetesini yakalarken düştüğü kötü duruma tanık olacağız. İşin içerisine zamanda yolculuk da karışınca Parker için hayat biraz daha zor olacak.
 
     Back to the Future - Episode 2: Get Tannen'da, Kid Tannen'a karşı mücadele vererek Marty'nin kız arkadaşı Jennifer'ın gelecekten silinmesine engel olmaya çalışacağız.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Back to the Future Telltale games Adventure Episode 2 Get Tannen
Darkspore'un Kapak Tasarımı Gösterildi PS3 Slim'in Gümüş Rengi de Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.2.2011 18:05:48

0
farklı bir senaryo yok. oyun, son filmden sonrasını anlatıyor. 1955'te doktor havada iken yıldırım çarpmıştı ve bu esnada zaman makinesinin bir şekilde kopyası oluşuyor. kopyalardan birisi 1885'e gidiyor öbürü ise 2015 yılına gidiyor. Doktor 2015'de iken bu kopyayı buluyor. Tren yerine arabayı tekrar kullanmaya başlıyor. 1931 yılına gidiyor. eğer başına bir iş gelirse diye arabayı 1986 yılına programlıyor.

BSC Misafiri

23.2.2011 17:22:45

0
Öncelikle merhaba, sinemanyak arkadaşım sen oyunun konusunu filme dahil olarak görmemelisin, filmle oyunun konusu tamamen farklı, ayrılar yani. Farkındaysan oyun filmden farklı olarak başlıyor zaten. Filmde en başta De Lorean Einstein le birlikte doktorun saatine uygun olarak,doktorun hesapladığı dakikada geri geliyor, oyunda ise doktorun hatasıyla (kendisi öyle diyor) De Lorean geri dönmüyor ve doktor siliniyor. Yani oyun, filmden tamamen farklı kurgulanarak senaryolaştırılmış. Ben oyunu oynarken, yıllar sonra sanki yeni bir bttf serisi çekilmiş bir filmi izliyormuş gibi hissettim ve çok keyif aldım, emeği geçenleri tebrik etmek lazım ... saygılar

sinemanyak

1.2.2011 18:41:04

0
ya bir de hikaye değişmiş de ben nasıl değişmiş anlamadım. Filmde sonunda deloreanı yok ediyorlar, sonra meğer vahşi batıda doktor trenden yeni bir zaman makinesi yapıyordu. Burada ise doktor 1930lara gidiyor. Peki bu hangi filmden sonra, 3ten sonra mı (çünkü marty uyanınca 1885teki resme bakıyor)? Eğer öyleyse DeLorean nereden geliyor?

almila1299

1.2.2011 16:55:14

0
yeni bölüm ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Back to the Future ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız