Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar: Frontiers of Pandora için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Ubisoft tarafından geçtiğimiz süreçte oyunculara sunulan ve Avatar evreninde geçen Avatar: Frontiers of Pandora için yeni bir yama yayınlandı. Bu yeni güncelleme ile beraber oyunda bir dizi sorun giderildi ve bununla beraber daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz.
 
Yeni güncelleme oyunu daha akıcı hale getiriyor 
 
 
 
1.02 güncellemesi ile beraber oyun içerisinde hem ince ayarlar getirildi hem de yeni düzeltmelerle beraber oyunun akıcılığı daha da iyileştirildi. Bunun dışında güncellemenin boyutu PC'de 3.10 GB olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu boyuta indirmeniz gerekiyor.
 
Bunun dışında yeni güncelleme ile beraber çevrimiçi bir oturuma geçiş yaptığınızda karşınıza çıkan yükleme ekranındaki takılma sorunu ortadan kaldırılıyor. Böylece oyunu kapatıp açmak durumunda kalmıyorsunuz. Ek olarak çapraz ilerleme sorunları bu yama ile beraber çözülüyor. Yani eğer bir oyunda öldükten sonra çapraz kayıt yaptıysanız ve oyunu yüklediyseniz sürekli olarak ölüm ekranında takılıp kalmıyorsunuz. Artık bir önceki kayıt noktasından başlıyorsunuz.
 
Öte yandan oyunda yer alan gölgeler daha da iyileştirilmiş durumda. Bu iyileştirme ile beraber oyunun PC'deki performansı daha yukarılara çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming strateji taktik
AMD FSR 3.0 Teknolojisini Destekleyecek Yeni Oyunlar Açıklandı Baldur’s Gate 3 Sorunlara Odaklanan Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Avatar: Pandora Rising
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız