Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar 2'den ve Wonder Woman 1984'ten Fotoğraf Paylaşıldı

 
2009 yılında ilk kez vizyona giren ve özellikle gişede büyük başarı yakalayan Avatar'ın devam filminin setinden yeni bir fotoğraf paylaşıldı. Görseli yukarıda bulabilirsiniz. 
 
İkinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Vin Diesel, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver ve Sam Worthington gibi isimler bulunuyor. Filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.
 
 
Bir diğer görsel de Wonder Woman 1984'ten paylaşıldı. Bahsi geçen görseli yukarıda bulabilirsiniz. Filmin başrolünde yine Gal Gadot ve Chris Pine olacak. İkinci filmde ise kadroya Pedro Pascal katılıyor. Eğer ertelenmezse Wonder Woman 1984, 14 Ağustos 2020'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri wonder woman 1984 avatar 2 vizyon tarihi oyuncular görsel
John Wick 4 Ertelenebilir Disney, Hercules'in Live-Action Filmini Yapacak

Ziromen

1.5.2020 15:43:23

0
Sigourney Weaver ayaktamı duramıyor banamı öyle geldi, james cameron 10 senede bir film çekiyor oyuncularda yaşlanıyor haliyle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız