Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atlus'un Demon's Souls'tan Kazancı Büyük


 
     Oyun dünyasının dev yayıncıları arasında bulunmasa da oyun geliştirme konusunda oldukça iyi işler çıkaran Atlus, yayıncılık konusunda da iyi adımlar atmaya başladı.
 
      Sony'nin fazla satmaz düşüncesiyle Japonya dışında yayınlamak istemediği Demon's Souls'u Amerika'da yayınlayan Atlus, oyunun 600.000'den fazla satması sonucu iyi bir gelir sağlamıştı. Hatta bu satışların ardından Sony, Demon's Souls konusunda hata yaptığını kabul etmişti.
 
      Atlus'un ana şirketi olan Index Holdings'in açıklamasına göre Atlus USA, 40.7 milyon dolarlık satış yaptı, bu rakam geçen yıl 30.35 milyon dolardı. Yine bu yıl Atlus USA'nın faaliyet kârı 5.39 milyon dolar oldu, halbuki bir önceki yıl firma 1.14 milyon dolar zarar etmişti.
 
     Playstation 3'ün en iyi oyunlarından birisi olan Demon's Souls; Batı'da yılın oyunu, yılın rpg'si gibi bir çok ödülün sahibi oldu. Demon's Souls'un devamı olarak nitelendirilen Project Dark'ın ise Namco Bandai tarafından yayınlanacağını hatırlatalım.
 
kaynak      

Bu haberin bağlantısı
URL
Aksiyon RPG Demon's Souls From software Namco Bandai Atlus Satışlar
Battlefield 3'ün PC Sürümü 'Konsolize' Olmayacak Mafia II - Joe's Adventure DLC'sine İlk Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız